Τα μυστικά των σούπερ μαμάδων!

Τα μυστικά των σούπερ μαμάδων!

Οι μαμάδες έχουν super δυνάμεις, είναι γνωστό άλλωστε σε όλους αυτό…Αλλά ποια είναι τα μικρά μυστικά τους έτσι ώστε να τα προλαβαίνουν όλα;


Από το μεγάλωμα των παιδιών, μέχρι τη φροντίδα του σπιτιού και τη δουλειά στο γραφείο…Οι μαμάδες πάντα με ένα μαγικό τρόπο καταφέρνουν να γίνονται όλα!

Η σύγχρονη γυναίκα έχει να ασχοληθεί με πολλά πράγματα καθημερινά: προσωπική ζωή, δουλειά, φίλους, παιδιά. Δουλεύει σκληρά και συνεχώς αναζητά περισσότερο από ποτέ έξυπνους τρόπους που θα τη βοηθήσουν να φροντίσει με τον καλύτερο τρόπο την οικογένειά της. Αυτό σημαίνει ότι περνάει πολλές ώρες φτιάχνοντας περίτεχνα διακοσμητικά για μια τούρτα γενεθλίων, δημιουργώντας σχήματα για τα μπισκότα, κόβοντας τα λαχανικά σε αστείες φατσούλες- γιατί μόνο έτσι τρώγονται ευχάριστα από τα παιδιά της- και τόσα άλλα… Όλα περνάνε από τα χέρια της, αλλά αν δεν ήταν αυτά, δεν θα μπορούσε να φτιάξει όλα αυτά τα καταπληκτικά πράγματα , κάθε μέρα!

Οι μαμάδες δημιουργούν καταπληκτικά πράγματα με τα χέρια τους κάθε μέρα και αξίζουν ένα σύμμαχο στην καθαριότητα και στη φροντίδα. Το Fairy απάντησε σε αυτή τους την ανάγκη και δημιούργησε ένα προϊόν 2 σε 1 για Καθαριότητα & Φροντίδα.

fairy-clean-care
Fairy Clean and Care απορρυπαντικό πιάτων
(614)

2σε1 ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ

ανακαλύψτε τώρα

Χρειάστηκαν περισσότερες από 25.000 ώρες έρευνας και αξιολόγησης 780 διαφορετικών συνθέσεων από τους ειδικούς του Fairy για να δημιουργήσουν ένα προϊόν έτσι ώστε οι μαμάδες να μπορούν να  βασιστούν στην ανώτερη καθαριστική του δύναμη, αφού το νέο προϊόν Fairy διαθέτει έναν εξαιρετικό συνδυασμό τεχνολογιών που επιτρέπει την  αντιμετώπιση των λιπαρών υπολειμμάτων φαγητού.

Κάθε σταγόνα του Fairy Clean & Care περιέχει μια νέα φόρμουλα που αποτελείται από 3 καθαριστικούς παράγοντες ripleActionCleaningSystem). O συνδυασμός αυτός των 3 παραγόντων έχει σχεδιαστεί για να εστιάζει κυρίως στα λίπη αλλά και τα άλλα υπολείμματα φαγητού, παρέχοντας την εξαιρετική καθαριστική δράση που οι μαμάδες αναζητούν. Έτσι, 3 καθαριστικοί παράγοντες συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους για να διεισδύσουν, να καταπολεμήσουν και να αφαιρέσουν τα λιπαρά υπολείμματα φαγητού προσφέροντας καταπληκτικά αποτελέσματα στο πλύσιμο των πιάτων!

Το Fairy Clean & Care διατίθεται σε 2 υπέροχα αρώματα Αλόη & Αγγούρι και Τριαντάφυλλο & Σατέν! Δοκιμάστε τα και ζήστε τη μοναδική εμπειρία του Fairy 2 σε 1 Καθαριότητα & Φροντίδα!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Απορρυπαντικό πιάτων

Fairy

Fairy

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω