Συμβουλές για το ξεσκόνισμα των ηλεκτρονικών συσκευών

Συμβουλές για το ξεσκόνισμα των ηλεκτρονικών συσκευών

Δεν φταίτε εσείς ούτε το σπίτι σας.


Φταίει ο στατικός ηλεκτρισμός. Παράγεται από όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές και κυριολεκτικά ελκύει τη σκόνη σε αυτές. Ωστόσο, η γυαλιστερή, εύθραυστη επιφάνεια των ηλεκτρονικών σας συσκευών απαιτεί ειδικό ξεσκόνισμα, για να αποφύγετε τις γρατσουνιές.

Τηλεόραση, DVD player, οθόνη υπολογιστή, MP3, κονσόλα παιχνιδιών… Απ' όλα έχει ο μπαξές… Μαζί με αυτά έρχεται και μια μεγάλη ποσότητα σκόνης η οποία εκ φύσεως ελκύεται από ηλεκτρονικά αντικείμενα. Η πρόκληση είναι να τα καθαρίσετε όλα, έως και τις πιο μικρές εσοχές, χωρίς να γρατζουνίσετε τις ιδιαίτερα εύθραυστες επιφάνειες. Αυτό γίνεται ιδανικά με ένα μαλακό, συνθετικό μαξιλαράκι.

panakia-swiffer
Swiffer Πανάκια
(758)

«Παγιδεύουν» τη σκόνη!

ανακαλύψτε τώρα

Το Swiffer® Dusters είναι σχεδιασμένο για να παγιδεύει ακόμη και το μικρότερο σωματίδιο σκόνης στις πιο απομακρυσμένες κόγχες και σχισμές. Εν τω μεταξύ, οι χνουδωτές ίνες του παραμένουν εντελώς απαλές και τρυφερές για τις πολύτιμες ηλεκτρονικές συσκευές σας.

Απλώς βεβαιωθείτε ότι οι συσκευές έχουν κρυώσει, προτού προχωρήσετε στον καθαρισμό τους.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα