Συμβουλές για την καθαριότητα περιοχών με δύσκολη πρόσβαση

Συμβουλές για την καθαριότητα περιοχών με δύσκολη πρόσβαση

Είστε 3 μέτρα; Φυσικά και όχι, όμως μερικές φορές το εύχεστε, ειδικά όταν είναι η ώρα να καθαρίσετε ψηλά σημεία!


Ένα σπίτι «κρύβει» πολλές περιοχές με δύσκολη πρόσβαση που όμως καλείστε να καθαρίσετε. Δείτε εδώ πως θα τα καταφέρετε και μάλιστα πολύ πιο εύκολα απ’ότι φαντάζεστε. 

 Κάτω από τα τραπέζια και τα κρεβάτια

Όταν συσσωρεύεται βρωμιά κάτω από το τραπέζι, δεν είναι ανάγκη να μετακινήσετε όλες τις καρέκλες, για να τη φτάσετε. Δοκιμάστε το Swiffer®Sweeper, όταν καθαρίζετε στα γρήγορα μετά από κάθε γεύμα. Διαθέτει μακρύ κοντάρι και περιστρεφόμενη κεφαλή που μπορείτε να τη μανουβράρετε γρήγορα σε χαμηλές περιοχές με δύσκολη πρόσβαση. Θα κινηθείτε με ευκολία κάτω από το κρεβάτι, γύρω από τα πόδια των επίπλων ή στο δάπεδο της ντουλάπας. Χρησιμοποιήστε το στεγνό πανάκι, για να μαζέψετε ακαθαρσίες, σκόνη και τρίχες, και το νωπό πανάκι, για να εξαφανίσετε λεκέδες που κολλάνε και βρωμιά.

 Γύρω από τη μπανιέρα & τη λεκάνη

Η καθαριότητα του μπάνιου σας από τοίχο σε τοίχο με την παραδοσιακή σφουγγαρίστρα μπορεί να είναι ιδιαίτερα ενοχλητική διαδικασία, καθώς θα πρέπει να μετακινείτε τον κουβά τριγύρω και να στραγγίζετε διαρκώς το πλεονάζον νερό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη σκούπα Swiffer με ένα νωπό πανί, για να καθαρίσετε στη στιγμή σε σημεία όπως πίσω από την λεκάνη και γύρω από την μπανιέρα.

panakia-swiffer
Swiffer Πανάκια
(758)

«Παγιδεύουν» τη σκόνη!

ανακαλύψτε τώρα

Υψηλά σημεία με σκόνη

Συχνά αναβάλλετε το ξεσκόνισμα σημείων που βρίσκονται ψηλά. Δεν είστε η μόνη! Όλοι το αποφεύγουμε. Όμως, αυτός ο ιστός αράχνης στη γωνία στο ταβάνι εξακολουθεί να σας ενοχλεί κάθε φορά που περνάτε από κάτω, σωστά; Απαλλαχτείτε από αυτόν με το Swiffer® Dusters XXL, το οποίο διαθέτει επεκτεινόμενη χειρολαβή που μπορεί να φτάσει τα 90 εκ. Η χειρολαβή περιστρέφεται και κλειδώνει σε τέσσερις διαφορετικές θέσεις για να την προσαρμόζετε ακριβώς εκεί που επιθυμείτε. Ιδανικό για τον καθαρισμό περιοχών με δύσκολη πρόσβαση και αντικειμένων, όπως ανεμιστήρες οροφής, εξαεριστήρες ψηλά στον τοίχο, μούχλα σε ψηλά σημεία, και ναι, εκείνο τον ιστό αράχνης.

Ξεσκόνισμα του εσωτερικού του αυτοκινήτου

Μόλις μπείτε στο αμάξι σας αναγκαστικά βλέπετε τη σκόνη στο ταμπλό, στην προεξοχή του παραθύρου και σε διάφορες μικρές γωνίες...α! και γύρω από τα κουμπιά του ραδιοφώνου. Την επόμενη φορά που θα φύγετε από το σπίτι, φέρτε μαζί σας ένα κουτί Swiffer®Dusters το οποίο θα αφήσετε μέσα στο αμάξι σας, τοποθετώντας το για παράδειγμα κάτω από το κάθισμα. Με χιλιάδες ελαστικές χνουδωτές ίνες, μαγνητίζει και παγιδεύει τη σκόνη, ακόμη και σε σημεία με δύσκολη πρόσβαση, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο σε ηλεκτροστατικά υλικά όπως το εσωτερικό των αυτοκινήτων.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα