Συμβουλές για καθαρό σαλόνι!

Συμβουλές για καθαρό σαλόνι!

Το να κυνηγάτε τη σκόνη με ένα φτερό ξεσκονίσματος μπορεί να ακούγεται φαντεζί, όμως η τεχνολογία τώρα προσφέρει σημαντικά βελτιωμένα καθαριστικά προϊόντα που κάνουν το σπίτι σας ένα πιο καθαρό και υγιές μέρος.


Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις παρακάτω συμβουλές, για να θριαμβεύσετε με διαφορά στη δοκιμασία του καθαρού σαλονιού!

 Καθημερινή ανάπτυξη σκόνης

Το σαλόνι σπάνια είναι ένα μινιμαλιστικό δωμάτιο. Περιλαμβάνει άνετα έπιπλα, διακοσμητικά αντικείμενα και μια μεγάλη σειρά από πράγματα για τον ελεύθερο χρόνο, όπως βιβλία και σύστημα τηλεόρασης. Η σκόνη τείνει να αναπτύσσεται σε καθένα από αυτά τα αντικείμενα, ενώ μερικές φορές προσελκύεται ακόμη και από τον στατικό ηλεκτρισμό, ιδιαίτερα στις ηλεκτρονικές συσκευές.

Το Swiffer® Dusters είναι ένα μοναδικό εργαλείο για την αντιμετώπιση της ανάπτυξης της σκόνης σε καθημερινή βάση. Κρύψτε ένα πακέτο σε ένα ράφι ή πίσω από ένα μαξιλάρι, για να είστε σε ετοιμότητα και να αντιμετωπίσετε τη σκόνη, προτού αυτή συσσωρευθεί. Οι χιλιάδες ελαστικές χνουδωτές ίνες του έχουν ελαφριά επίστρωση από το υλικό Dust Lock Adhesive, για να μαγνητίζουν και να παγιδεύουν τη σκόνη που τα φτερά ξεσκονίσματος ή τα βαμβακερά υφάσματα απλώς σκορπίζουν παντού. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό και ορατό σε κάθε επιφάνεια επίπλου. Το ίδιο συμβαίνει και στις δύσκολες γωνίες, καθώς οι μαλακές ίνες αλλάζουν σχήμα, για να φτάσουν σε κάθε κόγχη και σχισμή. Είναι μοναδικό για το ξεσκόνισμα τόσο των φυσικών όσο και των πλαστικών φυτών και απολύτως ασφαλές για τις ηλεκτρονικές συσκευές* (δείτε την ειδική συμβουλή μας για τον καθαρισμό των ηλεκτρονικών συσκευών).

*να χρησιμοποιείται μόνο σε κρύες επιφάνειες

panakia-swiffer
Swiffer Πανάκια
(758)

«Παγιδεύουν» τη σκόνη!

ανακαλύψτε τώρα

Υψηλά σημεία με σκόνη

Είναι πολύ σύνηθες να αναβάλλει κανείς το ξεσκόνισμα σημείων που βρίσκονται ψηλά. Όμως, αυτός ο ιστός αράχνης στη γωνία στο ταβάνι εξακολουθεί να σας ενοχλεί κάθε φορά που περνάτε από κάτω, σωστά; Απαλλαχτείτε από αυτόν με το Swiffer® Dusters XXL, το οποίο διαθέτει επεκτεινόμενη χειρολαβή που μπορεί να φτάσει τα 90 εκ. Η χειρολαβή περιστρέφεται και κλειδώνει σε τέσσερις διαφορετικές θέσεις για να την προσαρμόζετε ακριβώς εκεί που επιθυμείτε. Ιδανικό για τον καθαρισμό περιοχών με δύσκολη πρόσβαση και αντικειμένων, όπως ανεμιστήρες οροφής, εξαεριστήρες ψηλά στον τοίχο, μούχλα σε ψηλά σημεία, και ναι, εκείνο τον ιστό αράχνης.

Φροντίδα ξύλινων δαπέδων

Τα στεγνά και πυκνής υφής πανάκια καθαρισμού Swiffer® Sweeper απορροφούν τη σκόνη από το πάτωμα 50% πιο αποτελεσματικά από ό,τι η παραδοσιακή σκούπα. Είναι εμποτισμένα με κερί μέλισσας, για να προστατεύουν φυσικά την επιφάνεια του ξύλου και να αναδεικνύουν την αρχική της λάμψη. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε το νωπό πανάκι, για να εξαλείψετε τη σκόνη και τη βρομιά. Καθαρίζει καλύτερα από ό,τι η σφουγγαρίστρα χάρη στο παχύ μαξιλαράκι του που μαγνητίζει τα σωματίδια, ενώ είναι πιο εύκολο στη χρήση καθώς δεν χρειάζεστε κουβά.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα