Συμβουλές για καθαρά πατώματα

Συμβουλές για καθαρά πατώματα

Για να καθαρίσουμε τις διάφορες επιφάνειες του σπιτιού μας απαιτούνται διαφορετικές καθαριστικές λύσεις.


Το ίδιο ισχύει και για τα διαφορετικά είδη ακαταστασίας που συναντώνται, τα οποία μπορούν να αντιμετωπιστούν με μια σειρά προσαρμοσμένων εργαλείων. Εδώ σας παρουσιάζουμε τι πρέπει να χρησιμοποιήσετε, πού και για ποιο σκοπό.

Φροντίδα πλαστικών δαπέδων και δαπέδων με πλακάκια.

Μικρές ακαταστασίες

Η σκούπα Swiffer μαγνητίζει και παγιδεύει τη σκόνη και τη βρωμιά από τα δάπεδα με πλακάκια ή τις επιφάνειες από πλαστικό 50% πιο αποτελεσματικά από ό,τι η παραδοσιακή σκούπα. Επιλέξτε τα στεγνά πανιά, για να μαζέψετε τη σκόνη και τα χνούδια. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε το νωπό πανί, για να διαλύσετε τη βρωμιά και τις κηλίδες στο πάτωμα που κολλάνε. Καθαρίζει καλύτερα από ό,τι η σφουγγαρίστρα χάρη στο παχύ μαξιλαράκι του, που παγιδεύει τα σωματίδια, ενώ το γεγονός ότι δεν χρειάζεται κουβά κάνει το καθάρισμα εύκολη υπόθεση. Αυτό ακριβώς χρειάζεστε για να ξεμπερδέψετε γρήγορα από το καθάρισμα των περιοχών υψηλής κυκλοφορίας, όπως εισόδους, μπάνια και κουζίνες.  

panakia-swiffer
Swiffer Πανάκια
(758)

«Παγιδεύουν» τη σκόνη!

ανακαλύψτε τώρα

Κομματάκια φαγητού και ψίχουλα

Συμμαζέψτε τις μεγαλύτερες ακαταστασίες, όπως τα ξηρά υπολείμματα από τα παπούτσια στην είσοδο ή τις πιτσιλιές από τα διάφορα φαγητά στο πάτωμα με το παχύ μαξιλαράκι του Swiffer® Sweeper, που παγιδεύει και αιχμαλωτίζει μακριά κομμάτια τροφίμων, καθώς επίσης οποιαδήποτε ακαθαρσία και σκόνη. Η περιστρεφόμενη κατά 360° κεφαλή του το καθιστά εύχρηστο, ενώ η προηγμένη τεχνολογία του υφάσματος χαρίζει άψογο αποτέλεσμα καθαριότητας.

Ρίχνοντας μια προσεκτική ματιά, θα δείτε χιλιάδες μικροσκοπικές ίνες πλεγμένες μεταξύ τους, οι οποίες δημιουργούν ηλεκτροστατικό ηλεκτρισμό, μαγνητίζοντας κυριολεκτικά τη βρωμιά. Επιπλέον, η ελαφριά επίστρωσή του παγιδεύει τη βρωμιά, ενώ κινείστε.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Exopatwma apo marmaro.polls xronia spiti, einai to patriko mou. ekana to lathos kai erixa akouaforte..xerw megalo lathos. twra omws swnetai???exe I ginei teleios thampo san na exei vromia!!!!

  • Αναφορά

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα