Συμβουλές για ένα καθαρό σπίτι

Συμβουλές για ένα καθαρό σπίτι

Απλές συμβουλές και ιδέες για ένα σπίτι πάντα καθαρό και τακτοποιημένο. Ακολουθήστε τις για να διατηρείτε πάντοτε το σπιτικό σας περιβάλλον άνετο και οργανωμένο.


Λίγη πειθαρχία... και καθάρισες!

Εάν θέλετε το σπίτι σας να είναι πάντα καθαρό και τακτοποιημένο, ο καλύτερος τρόπος είναι να μην αφήνετε τη βρωμιά να συσσωρεύεται.  Συμμαζέψτε καθημερινά την ακαταστασία (όπως τα πεταμένα ρούχα στην κρεβατοκάμαρα και τα παρατημένα περιοδικά στο σαλόνι).

Ο καλύτερος τρόπος είναι να κάνετε κάθε μέρα από λίγα, ώστε να μη ξοδεύετε μέρες ολόκληρες καθαρίζοντας και τακτοποιώντας.

Καθάρισμα και αποθήκευση

Κάθε ένοικος του σπιτιού μπορεί να αναλάβει από μια συγκεκριμένη εργασία. Μοιράζοντας τις δουλειές, το σπίτι σας είναι πάντα τακτοποιημένο και καθαρό χωρίς πολύ κόπο.  Όλα είναι θέμα συνήθειας. Και ποιος δεν θέλει να νιώθει άνετα κι ευχάριστα στο ίδιο του το σπίτι;

Κρεβατοκάμαρες

Οι ακατάστατες κρεβατοκάμαρες είναι πραγματικά ό,τι χειρότερο. Δεν θα νιώσετε ποτέ ήρεμα και άνετα αν το κρεβάτι σας δεν είναι στρωμένο και υπάρχουν ρούχα πεταμένα σε κάθε γωνιά.

Συμβουλή: Δώστε κίνητρο στα παιδιά σας να στρώνουν τα κρεβάτια μόνα τους. Πρέπει από μικρά να μάθουν να είναι υπεύθυνα και αυτό αποτελεί μια καλή αρχή.

Κουζίνα

panakia-swiffer
Swiffer Πανάκια
(758)

«Παγιδεύουν» τη σκόνη!

ανακαλύψτε τώρα

Μην αφήνετε τα βρώμικα πιάτα να μαζεύονται στον νεροχύτη. Είναι άσχημο όχι μόνο οπτικά αλλά και από την άποψη των οσμών. Υπάρχουν δύο λύσεις: να τα πλένετε αμέσως στο χέρι είτε να τα βάζετε στο πλυντήριο μετά από κάθε γεύμα. Χρησιμοποιήστε Fairy και το πλύσιμο θα είναι παιχνιδάκι. Αφού πλυθούν και στεγνώσουν βάλτε τα πίσω στη θέση τους – κι αν έχετε λίγη βοήθεια θα τελειώνετε στο άψε σβήσε. 

Και μη ξεχνάτε το πάτωμα! Τακτικό σκούπισμα και σφουγγάρισμα, για παράδειγμα κάθε δεύτερη μέρα, είναι απαραίτητα.

Καθιστικό

Στο καθιστικό περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας, γι’ αυτό και είναι εύκολο να επικρατεί εκεί το χάος. Πριν πάτε για ύπνο και σβήσετε τα φώτα, ρίξτε μια ματιά τριγύρω, μαζέψτε τα τηλεχειριστήρια και τους φορτιστές (κατά προτίμηση σε ένα κουτί που προορίζεται ειδικά γι’ αυτά), τινάξτε τα μαξιλάρια, διπλώστε τις κουβέρτες και μαζέψτε από το τραπεζάκι περιοδικά και ξεχασμένα DVD.

Συμβουλή: Βγάλτε πάντα τα παπούτσια πριν μπείτε στο σπίτι (όπως και όλοι όσοι μπαίνουν). Θα κάνετε καλό όχι μόνο στο παρκέ (λιγότερες γρατσουνιές και παρκετάρισμα) αλλά και στα χαλιά σας (λιγότεροι λεκέδες και πλύσιμο).

Μπάνιο

Είναι πολύ εύκολο να κρατάτε το μπάνιο σας καθαρό και τακτοποιημένο.  Απλές συνήθειες, όπως το να κρεμάτε σωστά τις βρεγμένες πετσέτες, να ξεπλένετε τη μπανιέρα και να μην αφήνετε ανοιχτές τις οδοντόκρεμες και τις βούρτσες γεμάτες τρίχες στον νιπτήρα, μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Τέλος, μια γενική καθαριότητα μία φορά την εβδομάδα αρκεί. Και είναι σίγουρο πως αν ακολουθήσετε τις συμβουλές για τακτικό καθάρισμα, το σπίτι σας θα είναι πάντα καθαρό και δεν θα σας παίρνει ποτέ πολύ χρόνο.

Για μεγαλύτερη ευκολία στο ξεσκόνισμα, προτιμήστε το Swiffer. Το Swiffer, μαγνητίζει τρεις φορές περισσότερη σκόνη από κάθε παραδοσιακή μέθοδο χωρίς να τη σκορπίζει και εξασφαλίζει πλήρη καθαριότητα ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Ευχαριστούμε για τις συμβουλές!Ευτυχώς αυτά μου τα έμαθαν νωρίς κ' τα τηρώ κατα γράμμα!!Θα τα μάθω κ' στην κορούλα μου,, όταν μεγαλώσει..αλλά ακόμα κ' τώρα ό,τι βλέπει κάνει!!! ♡♡

  • Αναφορά

Απορρυπαντικό πιάτων

Fairy

Fairy

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα