Σκεφτείτε το περιβάλλον και εξοικονομήστε χρήματα με το Fairy που συμ-Fairy!

Σκεφτείτε το περιβάλλον και εξοικονομήστε χρήματα με το Fairy που συμ-Fairy!

Δοκιμάστε τις συμβουλές μας για πιο βιώσιμη διαχείριση των τροφίμων που αγοράζετε στο σπίτι.


Χρησιμοποιώντας ξανά μικροπράγματα που υπό διαφορετικές συνθήκες θα πετούσατε εξοικονομείτε με έξυπνο τρόπο χρήματα και βοηθάτε ταυτόχρονα το περιβάλλον. Η επένδυση σε οπωροκηπευτικά προϊόντα που παράγονται στο σπίτι έχει διπλάσια απόδοση και έτσι τα έχετε πάντα στη διάθεσή σας.

Φύλλα τσαγιού που περισσεύουν

Μπορείτε να αξιοποιήσετε τα χρησιμοποιημένα φακελάκια τσαγιού με πολλούς τρόπους. Κάνουν καλό στα κουρασμένα μάτια, συμβάλλουν στην επούλωση του καμένου δέρματος και μαλακώνουν το κρέας. Βάλτε τα χρησιμοποιημένα φακελάκια τσαγιού ή το κομπόστ σας στα ανθισμένα φυτά σας την άνοιξη. Το τσάι ενισχύει το χώμα κάνοντας τα φυτά σας πιο υγιή. Με έξυπνο προγραμματισμό μπορείτε με κάθε φλιτζάνι τσαγιού να εξοικονομείτε χρήματα όλο τον χρόνο.

Κομποστοποίηση

Μπορείτε να αξιοποιείτε τις φλούδες, τα καρότα, τα γογγύλια και τις πατάτες σας. Αντί να τα πετάτε στα σκουπίδια, συγκεντρώστε τα όλα στον κάδο ανακύκλωσης κάτω από τον νεροχύτη. Μπορείτε να φτιάξετε ένα καταπληκτικό κομπόστ για τα φυτά του κήπου σας από φλούδες λαχανικών, κρατώντας έτσι μια πιο φιλική στάση προς το περιβάλλον και αποφεύγοντας παράλληλα την αγορά ακριβών προϊόντων κηπουρικής.

Απολαύστε καθημερινά τα καλύτερα εποχιακά αγροτικά προϊόντα!

Ορισμένες φορές είναι δύσκολο να πείσετε τα παιδιά σας να φάνε φρούτα και λαχανικά. Ωστόσο, υπάρχουν διασκεδαστικοί και έξυπνοι τρόποι για να τρέφονται τα παιδιά υγιεινά και να εξοικονομείτε εσείς χρήματα. Τα οπωροκηπευτικά προϊόντα καλύτερης ποιότητας, όταν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, αντέχουν περισσότερο. Αν μάλιστα ακολουθήσετε τις έξυπνες συμβουλές μας θα εξοικονομήσετε επιπλέον χρήματα.

fairy-clean-care
Fairy Clean and Care απορρυπαντικό πιάτων
(614)

2σε1 ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ

ανακαλύψτε τώρα

Ώριμα και άγουρα φρούτα και λαχανικά

Συνήθως πετάμε τα φρούτα και τα λαχανικά που έχουν χαλάσει, χωρίς να έχουμε προλάβει να τα καταναλώσουμε. Μπορεί τα φρούτα και τα λαχανικά καλύτερης ποιότητας να είναι κάπως πιο ακριβά, αξίζει όμως να τα προτιμάτε. Τις περισσότερες φορές, τα φρούτα και τα λαχανικά καλύτερης ποιότητας αντέχουν περισσότερο από τα φθηνά, έχετε επομένως την άνεση να τα καταναλώσετε προτού χαλάσουν και έτσι πετάτε πολύ λιγότερα στα σκουπίδια στο τέλος της εβδομάδας.

Επενδύστε σε θήκες για γρανίτες

Αγοράστε μερικές θήκες για γρανίτες, αν θέλετε να σταματήσετε να πετάτε τα φρούτα που θεωρείτε ότι δεν είναι πλέον βρώσιμα. Ψιλοκόψτε τα φρούτα, τοποθετήστε τα στις θήκες μαζί με νερό και βάλτε τα στην κατάψυξη. Αφιερώνοντας λίγο κόπο και χρόνο κάθε δυο τρεις βδομάδες, θα μπορείτε κάθε βράδυ να σερβίρετε πεντανόστιμα σπιτικά επιδόρπια.

Άλλος ένας τρόπος για να κάνετε οικονομία στην κουζίνα είναι να προτιμάτε το Fairy για το πλύσιμο των πιάτων. Διαρκεί 2 φορές περισσότερο* γιατί κάθε σταγόνα του διαρκεί πολύ και μακροπρόθεσμα σάς βοηθάει να εξοικονομήσετε χρήματα.


*από το επόμενο σε πωλήσεις προϊόν Βάσει της έρευνας SGS FRESENIUS, μέση τιμή ανά λίτρο / Στοιχεία Nielsen 2017

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Απορρυπαντικό πιάτων

Fairy

Fairy

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Μέσα σε 5 μέρες δεν μου είχε μείνει ούτε ένα εκ πτωτικό κουπόνι! Ένιωθα σαν τον Άγιο Βασίλη! Πολύ μεγάλος ενθουσιασμός και προθυμία! Και 40 δείγματα να είχα και 40 κουπόνια θα είχαν φύγει πανεύκολα! Και ο Άγιος Βασίλης φέτος με Swiffer ξεσκονίζει το έλκηθρο του!

"

απο Πρεσβευτή
ριτααα