Σφουγγαράκι για τα πιάτα και σωστή υγιεινή

Σφουγγαράκι για τα πιάτα και σωστή υγιεινή

Το υγρό περιβάλλον ευνοεί την ανάπτυξη των βακτηρίων και το σφουγγαράκι για τα πιάτα αποτελεί ένα από τα πιο πιθανά σημεία συγκέντρωσής τους. Γι’ αυτό ακολουθήστε καθημερινά πιστά τον σωστό τρόπο χρήσης του.


Μην το χρησιμοποιείτε σε πάγκους, ξύλα κοπής ή άλλες επιφάνειες. Μόλις τελειώσετε το πλύσιμο των πιάτων ξεπλύνετέ το καλά και στύψτε το, ώστε να μπορέσει να στεγνώσει τελείως. Για να το καθαρίζετε πιο σχολαστικά το διάστημα που το χρησιμοποιείτε, βάλτε το μέσα σε διάλυμα με νερό και ξύδι για λίγα λεπτά ή με ζεστό νερό και λίγη χλωρίνη και μετά στραγγίξτε το. Εναλλακτικά, βάλτε το στο φούρνο μικροκυμάτων στην υψηλή θερμοκρασία για δύο λεπτά ή στο πλυντήριο πιάτων στο δυνατό πρόγραμμα – αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση για να μην δημιουργήσει πρόβλημα με τυχόν κομματάκι του που κοπεί. Όλα αυτά, όμως για διάστημα είκοσι ημερών. Αμέσως μετά πρέπει να αλλάξετε το σφουγγαράκι σας. Έτσι, και έχετε καλύτερο αποτέλεσμα στο πλύσιμο των πιάτων και σωστή υγιεινή.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω