Πρωτομαγιάτικο στεφάνι με υλικά από…την ντουλάπα σας!

Πρωτομαγιάτικο στεφάνι με υλικά από…την ντουλάπα σας!

Η Πρωτομαγιά έρχεται και φέρνει μαζί της μια υπέροχη ευκαιρία να ξεχυθούμε στη φύση και να γιορτάσουμε με πολύχρωμα και ευωδιαστά στεφάνια.


Φέτος, μπορείτε να κάνετε την Πρωτομαγιά πιο όμορφη από ποτέ, δημιουργώντας ένα διαφορετικό πρωτομαγιάτικο στεφάνι που θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους!

Υλικά:

1 σιδερένια κρεμάστρα καθαριστηρίου
Χαρτί γκοφρέ στα αγαπημένα σας χρώματα
Χοντρές και λεπτές κλωστές
2-3 υφασμάτινες κορδέλες περιτυλίγματος

Οδηγίες:

1) Πάρτε μία κρεμάστρα καθαριστηρίου (λεπτή μεταλλική) και δώστε της με απαλές κινήσεις το σχήμα κύκλου. Θυμηθείτε να κρατήσετε το γαντζάκι της κρεμάστρας άθικτο για να μπορείτε να κρεμάσετε το στεφάνι σας όπου εσείς επιθυμείτε.

Τώρα, έχετε έτοιμη τη βάση του στεφανιού σας!

2) Τυλίγετε περιμετρικά την κυκλική κρεμάστρα με χαρτί γκοφρέ. Για να είναι σταθερό χρησιμοποιήστε χοντρές κλωστές με τις οποίες θα δένετε ανά με 5 πόντους το γκοφρέ χαρτί για να παραμείνει στη θέση του πάνω στο σύρμα.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

3) Διακοσμήστε το στεφάνι σας με τα λουλούδια που σας αρέσουν. Προτιμήστε χρώματα που θα έρχονται σε αντίθεση με το γκοφρέ χαρτί που έχετε επιλέξει για να έχετε ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Εάν έχουν χοντρά κοτσάνια θα είναι πιο εύκολο να παραμείνουν σταθερά πάνω στο στεφάνι σας.

4) Με τις λεπτές κλωστές δέστε τα κλαριά των λουλουδιών στο στεφάνι σας. Πάνω από τις κλωστές περάστε και δέστε τις υφασμάτινες κορδέλες περιτυλίγματος.

5) Καλύψτε το άγκιστρο με μία πιο χοντρή κορδέλα περιτυλίγματος.

Το δικό σας μοναδικό πρωτομαγιάτικο στεφάνι είναι έτοιμο! Το μόνο που μένει είναι να το κρεμάσετε από το άγκιστρο της κρεμάστρας σε μέρος που θα μπορούν όλοι να το θαυμάσουν!

Καλή Πρωτομαγιά!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Μέσα σε 5 μέρες δεν μου είχε μείνει ούτε ένα εκ πτωτικό κουπόνι! Ένιωθα σαν τον Άγιο Βασίλη! Πολύ μεγάλος ενθουσιασμός και προθυμία! Και 40 δείγματα να είχα και 40 κουπόνια θα είχαν φύγει πανεύκολα! Και ο Άγιος Βασίλης φέτος με Swiffer ξεσκονίζει το έλκηθρο του!

"

απο Πρεσβευτή
ριτααα