Προστατεύστε τα ρούχα σας από τον σκώρο

Προστατεύστε τα ρούχα σας από τον σκώρο

Εξορίστε τον σκώρο από την ντουλάπα και τα συρτάρια σας και χαρείτε τα αγαπημένα σας ρούχα!


Παρόλο που η προνύμφη του σκώρου ευθύνεται για την καταστροφή των ρούχων, ο θηλυκός σκώρος είναι αυτός που γεννάει τα αυγά, και μάλιστα μερικές εκατοντάδες τη φορά! Παρακάτω θα βρείτε μερικές λύσεις για να απομακρύνετε τον σκώρο από την ντουλάπα σας.

• Η μυρωδιά του ξύλου του κέδρου είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην απομάκρυνση αυτών των ζωυφίων. Απλώς τοποθετήστε ένα μικρό κομμάτι κέδρινου ξύλου κάτω από τα ρούχα σας και θα κρατήσετε μακριά τον σκώρο. Σε ορισμένα καταστήματα, μπορείτε να βρείτε κομμάτια κέδρινου ξύλου ειδικά σχεδιασμένα για τον σκοπό αυτό.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

• Κρεμάστε στην ντουλάπα σας μικρά πουγκάκια από μουσελίνα ή από ύφασμα που επιτρέπουν την διάχυση του αέρα στον χώρο. Στη συνέχεια, γεμίστε τα με αποξηραμένες φλούδες λεμονιού ή λεβάντα. Έτσι θα εξαφανιστεί ο σκώρος και η ντουλάπα σας θα μυρίζει υπέροχα.

• Εάν αυτή η φυσική λύση δεν έχει αποτέλεσμα στη δική σας περίπτωση, χρησιμοποιήστε προϊόντα με χημικά σκωροκτόνα τα οποία κυκλοφορούν στην αγορά σε μικρά σακουλάκια. Απλώς κρεμάστε τα στην ντουλάπα σας και φροντίστε να τα αντικαθιστάτε κάθε τρεις μήνες.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Μέσα σε 5 μέρες δεν μου είχε μείνει ούτε ένα εκ πτωτικό κουπόνι! Ένιωθα σαν τον Άγιο Βασίλη! Πολύ μεγάλος ενθουσιασμός και προθυμία! Και 40 δείγματα να είχα και 40 κουπόνια θα είχαν φύγει πανεύκολα! Και ο Άγιος Βασίλης φέτος με Swiffer ξεσκονίζει το έλκηθρο του!

"

απο Πρεσβευτή
ριτααα