Πριν ξεκινήσετε το καθάρισμα, μάθετε για τη διαφορά μεταξύ επικινδυνότητας και κινδύνου.

Πριν ξεκινήσετε το καθάρισμα, μάθετε για τη διαφορά μεταξύ επικινδυνότητας και κινδύνου.

Τι θα κάναμε εμείς οι γυναίκες χωρίς όλα αυτά τα εκπληκτικά προϊόντα καθαρισμού που μας βοηθούν να κάνουμε τις δουλειές του σπιτιού γρήγορα και αποτελεσματικά; Το μυστικό κρύβεται στη χημική τους σύνθεση που μας βγάζει ασπροπρόσωπες.


Γνωρίζετε όμως τον βαθμό επικινδυνότητας των χημικών ουσιών που περιέχουν τα προϊόντα και τους κινδύνους που ενέχουν;

Παρά το γεγονός ότι τα προϊόντα αυτά είναι ασφαλή για χρήση, καθώς έχουν περάσει από αυστηρούς ελέγχους και έχουν πάντα ετικέτες με απλές και εύκολα κατανοητές οδηγίες, υπάρχουν διάφοροι βαθμοί «επικινδυνότητας» και διάφορα επίπεδα «κινδύνου». Επομένως, είναι σημαντικό να μπορούμε να κατανοήσουμε το ακριβές νόημα της ορολογίας που χρησιμοποιείται όταν έχουμε να κάνουμε με τα χαρακτηριστικά ασφαλείας διαφόρων χημικών συστατικών. Για παράδειγμα, πολλοί χρησιμοποιούν τους όρους «επικινδυνότητα» και «κίνδυνος» σαν να είναι ταυτόσημοι. Στην πραγματικότητα, όμως, έχουν πολύ διαφορετική σημασία.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ είναι:
ο τρόπος με τον οποίο ένα αντικείμενο ή μια κατάσταση μπορεί να προκαλέσει βλάβη στην υγεία ή/και στο περιβάλλον

ΕΚΘΕΣΗ:
Ο βαθμός στον οποίο ο πιθανός αποδέκτης της βλάβης εκτίθεται ή μπορεί να επηρεαστεί από την επικινδυνότητα

=

ΚΙΝΔΥΝΟΣ
Η πιθανότητα να επέλθει όντως βλάβη

Για τη σωστή διαχείριση του κινδύνου, οι παραγωγοί προϊόντων που περιέχουν χημικά συστατικά λαμβάνουν υπόψη τους τα συμπεράσματα που προκύπτουν από τις αξιολογήσεις κινδύνου κατά τη δημιουργία της εκάστοτε χημικής σύνθεσης. Με βάση αυτά τα συμπεράσματα, προσδιορίζουν το πώς μπορεί να μειωθεί ο κίνδυνος και ενημερώνουν τους πελάτες τους και τους τελικούς καταναλωτές σχετικά με το πώς να χρησιμοποιούν το εκάστοτε προϊόν με ασφάλεια και ποια μέτρα πρέπει να πάρουν για να περιορίσουν τον κίνδυνο. Οι πληροφορίες αυτές διατίθενται με διάφορους τρόπους, όπως μέσα από την ιστοσελίδα του εκάστοτε παραγωγού του προϊόντος, μέσω γραμμής εξυπηρέτησης πελατών ή ακόμη και μέσω της ετικέτας και της συσκευασίας του προϊόντος.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Επομένως, διαβάστε με προσοχή τις ετικέτες των προϊόντων που χρησιμοποιείτε πριν ξεκινήσετε το καθάρισμα για να ξέρετε τι πρέπει να περιμένετε καθώς και τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση έκθεσης στις χημικές ουσίες που αυτά περιέχουν.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Exw Mia erwrhsh Kai den kserw poy na thn ypovalw...psaxnw edw Kai poly kairo ton me proper se ola Ta supermarket kai den ton vriskw.ti symvainei?gnwrizei kapoios an tha epanelthei sthn agora.einai teleio katharistiko.as moy apanthsei kapios eyxaristw

  • Αναφορά

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα