Που "στεγνώνουν" τα πιάτα σας;

Πού "στεγνώνουν" τα πιάτα σας;

Μάθετε μυστικά στεγνώματος των πιάτων σας μετά το πλύσιμο στο χέρι και αποφύγετε το αντιαισθητικό "θάμπωμα" των ποτηριών σας.


Για το πλύσιμο των πιάτων ξέρετε τι να κάνετε: Χρησιμοποιείτε Fairy γιατί κάθε σταγόνα διαρκεί πραγματικά πολύ. Στη συνέχεια, όμως, πόσες φορές απογοητευτήκατε με τους λεκέδες στα πιάτα και τα ποτήρια μετά το στέγνωμά τους κι ακόμη περισσότερο με την θαμπάδα στα ποτήρια; Για θυμηθείτε: τα είχατε βάλει πάνω σε πετσέτες κουζίνας σε επίπεδη επιφάνεια πιστεύοντας ότι κάνετε το καλύτερο. Κι όμως, σε αυτήν την περίπτωση δεν αερίζονται επαρκώς με αποτέλεσμα να δημιουργούνται όλα τα παραπάνω. Συν τοις άλλοις, θα πρέπει οι επιφάνειες που ακουμπάτε τα σκεύη για να στεγνώσουν να είναι απόλυτα καθαρές, καθώς  - ειδικά για τα ποτήρια που έρχονται σε επαφή με το στόμα -  είναι σημαντικό να μην αποτελούν πηγή βακτηριδίων. Το καλύτερο, και για θέματα υγιεινής και για να μην έχετε θαμπάδα στα σκεύη σας, είναι να τα σκουπίσετε με ένα καθαρό ποτηρόπανο ή με χαρτί κουζίνας μόλις στραγγίξουν τα πολλά νερά.

fairy-clean-care
Fairy Clean and Care απορρυπαντικό πιάτων
(576)

2σε1 ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ

ανακαλύψτε τώρα

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Μέσα σε 5 μέρες δεν μου είχε μείνει ούτε ένα εκ πτωτικό κουπόνι! Ένιωθα σαν τον Άγιο Βασίλη! Πολύ μεγάλος ενθουσιασμός και προθυμία! Και 40 δείγματα να είχα και 40 κουπόνια θα είχαν φύγει πανεύκολα! Και ο Άγιος Βασίλης φέτος με Swiffer ξεσκονίζει το έλκηθρο του!

"

απο Πρεσβευτή
ριτααα