Πόσο συχνά πρέπει να αερίζω το σπίτι μου;

Πόσο συχνά πρέπει να αερίζω το σπίτι μου;

Οι καιρικές συνθήκες δεν πρέπει να επηρεάζουν τις καθημερινές καλές συνήθειες του σπιτιού σας. Μείνετε πιστές στον καθημερινό αερισμό του.


Χειμώνα-Καλοκαίρι, το σπίτι μας πρέπει να αερίζεται! Το θυμάστε και από τα παιδικά σας χρόνια όταν η μαμά σας άνοιγε μέσα στο καταχείμωνο τα πορτοπαράθυρα του σπιτιού κι εσείς διαμαρτυρόσασταν, ότι δεν έχετε καλά-καλά ξυπνήσει και «πρέπει» να παγώνετε. Πόσο δίκιο είχε! Τώρα που γίνατε κι εσείς νοικοκυρές και μαμάδες το έχετε καταλάβει.

Όταν δεν αερίζεται ο χώρος το οξυγόνο μειώνεται και αυξάνεται το διοξείδιο του άνθρακα με αποτέλεσμα να προκαλεί στους παρευρισκόμενους δυσάρεστη αίσθηση, υποτονικότητα, νύστα,  ακόμη και ζάλη. Μπορεί να προκληθεί ξηρότητα στα μάτια και υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθούν εστίες υγρασίας και μούχλας -κατ’ επέκταση- στο σπίτι. Όσο για τις αλλεργιογόνες ουσίες και τα ακάρεα, απλά αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς.

panakia-swiffer
Swiffer Πανάκια
(758)

«Παγιδεύουν» τη σκόνη!

ανακαλύψτε τώρα

Για να μην ανησυχείτε για τίποτα από τα παραπάνω, αρκεί να ανοίγετε διάπλατα για τρία λεπτά καθημερινά, πόρτες και παράθυρα. Ιδανικά θα το επαναλαμβάνετε τρεις φορές ημερησίως. Αν, όμως, σας είναι δύσκολο αρκεστείτε σε δύο φορές στον σωστό χρόνο πάντα. Πότε είναι αυτός; Πριν τις δέκα το πρωί, που η ατμόσφαιρα έχει χαμηλότερα επίπεδα αλλεργιογόνων και λίγο πριν τον βραδινό ύπνο, ώστε να ανανεώνεται και να καθαρίζει η ατμόσφαιρα των υπνοδωματίων για πιο υγιεινή και σωστή ξεκούραση.

Βέβαια, ο αερισμός του σπιτιού δεν μας διασφαλίζει ότι η σκόνη εξαφανίζεται! Οπότε, μην επαναπαύεστε. Για να απαλλαγείτε από τη σκόνη και τα κοινά αλλεργιογόνα της, περάστε γρήγορα και εύκολα κάθε μέρα τις επιφάνειες του σπιτιού με το Swiffer duster που μειώνει τα αλλεργιογόνα κατά 75%. Σκουπίζοντας ή ξεσκονίζοντας με το Swiffer, δημιουργείται μια ηλεκτροστατική φόρτιση που έλκει τη σκόνη και τα αλλεργιογόνα. Κάνοντας αυτές τις βασικές κινήσεις καθημερινά διασφαλίζετε την υγιεινή ατμόσφαιρα στο σπίτι για σας και την οικογένειά σας.  

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα