Πώς θα μεταφέρετε φωτογραφίες σε ύφασμα

Πώς θα μεταφέρετε φωτογραφίες σε ύφασμα

Είναι τόσο απλό με έναν εκτυπωτή ink jet. Το μόνο που χρειάζεστε είναι το σωστό είδος σιδερότυπου χαρτιού και μετά ακολουθήστε μία από τις παρακάτω δύο μεθόδους, ανάλογα με το χρώμα του υφάσματός σας.


Πώς θα μεταφέρετε φωτογραφίες σε ύφασμα

Είναι τόσο απλό με έναν εκτυπωτή ink jet. Το μόνο που χρειάζεστε είναι το σωστό είδος σιδερότυπου χαρτιού και μετά ακολουθήστε μία από τις παρακάτω δύο μεθόδους, ανάλογα με το χρώμα του υφάσματός σας.

Πρώτα, εκτυπώστε την φωτογραφία σας σε απλό χαρτί για να βεβαιωθείτε για το μέγεθος.

 Ανοιχτόχρωμο ύφασμα

 Θα χρειαστείτε:

  • Ψηφιακές φωτογραφίες
  • Σιδερότυπο χαρτί κατάλληλο για ανοιχτόχρωμο ύφασμα
  • Ψαλίδι

Βήμα 1 – Διαλέξτε μια φωτογραφία και αναστρέψτε την οριζόντια στον υπολογιστή έτσι ώστε να είναι το είδωλο της πρωτότυπης. Εκτυπώστε την στο σιδερότυπο χαρτί για ανοιχτόχρωμο ύφασμα χρησιμοποιώντας έναν εκτυπωτή ink jet (όχι εκτυπωτή laser). Κόψτε το περίγραμμα αφήνοντας ένα περιθώριο περίπου 5 χιλιοστών γύρω-γύρω.

Βήμα 2 – Ρυθμίστε το σίδερο στη μέγιστη θερμοκρασία, χωρίς ατμό. Χρησιμοποιήστε επίπεδη, σκληρή επιφάνεια και σιδερώστε το ύφασμα για να μην έχει ζάρες.

Βήμα 3 – Τοποθετήστε το σιδερότυπο με την φωτογραφία να κοιτάζει προς τα κάτω, πάνω στο ύφασμα. Σιδερώστε την φωτογραφία αφήνοντας το σίδερο σε ένα σημείο για μερικά δευτερόλεπτα. Θα σας πάρει περίπου ενάμιση με δύο λεπτά για ένα φύλλο Α4.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Βήμα 4 – Αφαιρέστε το χαρτί από το πίσω μέρος. Για ματ αποτέλεσμα, κάντε το όσο η φωτογραφία είναι ακόμα ζεστή. Για γυαλιστερό αποτέλεσμα, περιμένετε μέχρι να κρυώσει εντελώς η φωτογραφία και μετά αφαιρέστε το χαρτί με μία γρήγορη κίνηση.

Μικρό Μυστικό: Θυμηθείτε να σιδερώσετε τις γωνίες. Το χαρτί θα αλλάξει χρώμα και θα αρχίσει να μυρίζει, αλλά αυτό είναι φυσικό.

Σκουρόχρωμο ύφασμα

Θα χρειαστείτε:

  • Ψηφιακές φωτογραφίες
  • Σιδερότυπο χαρτί κατάλληλο για σκουρόχρωμο ύφασμα
  • Αντικολλητικό χαρτί (μερικές φορές πωλείται μαζί με το σιδερότυπο χαρτί)

Βήμα 1 – Εκτυπώστε την φωτογραφία στο σιδερότυπο χαρτί για σκουρόχρωμο ύφασμα χρησιμοποιώντας έναν εκτυπωτή ink jet (όχι εκτυπωτή laser). Περιμένετε πέντε λεπτά για να στεγνώσει το μελάνι. Κόψτε τη φωτογραφία από το χαρτί χωρίς να αφήσετε περιθώριο.

Βήμα 2 – Αφαιρέστε το χαρτί από το πίσω μέρος.

Βήμα 3 – Ρυθμίστε το σίδερο στη μέγιστη θερμοκρασία, χωρίς ατμό. Χρησιμοποιήστε επίπεδη, σκληρή επιφάνεια και σιδερώστε το ύφασμα για να μην έχει ζάρες. Τοποθετήστε το χαρτί με την φωτογραφία να κοιτάζει προς τα εσάς, πάνω στο ύφασμα. Καλύψτε με το αντικολλητικό χαρτί.

Βήμα 4 –  Σιδερώστε την φωτογραφία πάνω στο ύφασμα, χωρίς να πιέζετε το σίδερο δυνατά προς τα κάτω. Κάντε κυκλικές κινήσεις ώστε η θερμότητα να κατανεμηθεί ομοιόμορφα. Θα σας πάρει περίπου τέσσερα λεπτά για ένα φύλλο Α4. Θυμηθείτε τις πλευρές και τις γωνίες.

Βήμα 5 – Αφαιρέστε το αντικολλητικό χαρτί, αλλά μην το πετάξετε γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά.Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Μέσα σε 5 μέρες δεν μου είχε μείνει ούτε ένα εκ πτωτικό κουπόνι! Ένιωθα σαν τον Άγιο Βασίλη! Πολύ μεγάλος ενθουσιασμός και προθυμία! Και 40 δείγματα να είχα και 40 κουπόνια θα είχαν φύγει πανεύκολα! Και ο Άγιος Βασίλης φέτος με Swiffer ξεσκονίζει το έλκηθρο του!

"

απο Πρεσβευτή
ριτααα