Πώς να διατηρείτε το σπίτι σας καθαρό

Πώς να διατηρείτε το σπίτι σας καθαρό!

Αγαπάτε το κατοικίδιό σας, αλλά σίγουρα όχι και τις τρίχες που αφήνει σε ολόκληρο το σπίτι... Ποια είναι η λύση;


Το να έχετε έναν σκύλο ή μια γάτα στο σπίτι είναι μια μοναδική εμπειρία, αλλά συχνά αποτελεί και πρόκληση. Πόσο χρόνο δεν έχετε αφιερώσει να αφαιρείτε τρίχες από τις επιφάνειες του σπιτιού σας, οι οποίες μαγικά... εμφανίζονται πάλι!

Πρόκειται για κοινό πρόβλημα όλων όσων έχουν σκύλο ή γάτα. Ωστόσο, είναι εφικτό να επιστρέφετε σε ένα καθαρό σπίτι: αρκεί η άμεση εφαρμογή απλών συμβουλών και η επιλογή των κατάλληλων συμμάχων!

Έπιπλα

Κάθε ζώο έχει ένα αγαπημένο έπιπλο όπου περνά την ώρα του, είτε πρόκειται για μαξιλάρι, είτε για καναπέ, είτε για μια επιφάνεια του σπιτιού. Πολύ συχνά ακόμα και για την αγαπημένη σας πολυθρόνα, όπου αφήνει τακτικά τα ίχνη του!

Η λύση: καλύψτε τα έπιπλα αυτά με υφάσματα που πλένονται εύκολα και είναι απορροφητικά. Μπορείτε να διαλέξετε τα εν λόγω υφάσματα στο χρώμα των επίπλων σας. Εάν, βέβαια, γίνει η ζημιά στα μαξιλάρια ή στις πολυθρόνες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κολλητική ταινία: τυλίξτε την ταινία μία φορά γύρω από την παλάμη σας και περάστε το χέρι σας πάνω από το σημείο που σας ενδιαφέρει. Οι τρίχες κολλάνε στην ταινία!

Ράφια και βιβλιοθήκες

Αγχώνεστε μόνο και με τη σκέψη να δείτε τι υπάρχει πάνω από τα ράφια σας; Πρόκειται για ένα από τα σημεία του σπιτιού που μαζεύουν την περισσότερη σκόνη, όπως και τις περισσότερες τρίχες κατοικίδιων ζώων.

Η λύση: Δοκιμάστε το Swiffer Duster XXL, που είναι σχεδιασμένο για να φτάνει στις πιο ψηλές επιφάνειες, όπως ντουλάπες και ραφιέρες. Χάρη στην πτυσσόμενη λαβή του, είναι εύχρηστο και πρακτικό και αφαιρεί τη σκόνη και τις τρίχες ακόμη και από σημεία όπου πιστεύατε ότι ήταν αδύνατο να φτάσει.

Ενδύματα

Οι τρίχες στα ρούχα αποτελούν κλασικό πρόβλημα για κάθε κάτοχο κατοικιδίου. Συχνά δε η αφαίρεσή τους από τα ρούχα είναι ιδιαίτερα δύσκολη!

panakia-swiffer
Swiffer Πανάκια
(758)

«Παγιδεύουν» τη σκόνη!

ανακαλύψτε τώρα

Η λύση: Προσπαθήστε να μην κοιμούνται τα ζώα στο δωμάτιό σας, αλλά στο δικό τους κρεβάτι. Για να αφαιρέσετε τις τρίχες από βαμβακερά υφάσματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδική βούρτσα με κολλητική ταινία, ενώ για τα συνθετικά χρησιμοποιήστε ελαφρώς βρεγμένα λαστιχένια γάντια.

Ψυγείο

Ένα από τα συνηθέστερα σημεία όπου μπορεί κανείς να βρει τρίχες γάτας ή σκύλου είναι κάτω από το ψυγείο. Πρόκειται για ένα από τα πιο δυσπρόσιτα σημεία του σπιτιού...

Η λύση: δοκιμάστε τη σκούπα Swiffer! Είναι η ιδανική λύση για την παγίδευση της σκόνης και των τριχών που συγκεντρώνονται στις πιο δύσκολες γωνίες. Εύχρηστη και ανθεκτική, αιχμαλωτίζει διπλάσιες βρομιές σε σχέση με την παραδοσιακή σκούπα.

Γνωρίζατε ότι...

Η έκθεση των καλυμμάτων, των μαξιλαριών και των ριχταριών στον ήλιο παρέχει μια απολύτως φυσική προστασία κατά των ακάρεων, καθώς μπορεί να σκοτώσει αυτά τα ζωύφια.

Εάν χτενίζετε τακτικά τον τετράποδο φίλο σας, θα μαζεύετε λιγότερες τρίχες από το σπίτι. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε χτένα καλυμμένη με νάιλον κάλτσα, που απομακρύνει αποτελεσματικά τις νεκρές τρίχες.

Για την αφαίρεση σκόνης ή τριχών, είναι καλύτερο να μην χρησιμοποιείτε ηλεκτρική σκούπα: το ρεύμα του αέρα που δημιουργεί η ηλεκτρική σκούπα μπορεί να τις διασκορπίσει σε ολόκληρο το δωμάτιο. Για τον λόγο αυτόν, συνιστάται να χρησιμοποιείτε ηλεκτροστατικά πανάκια, οι ίνες των οποίων παγιδεύουν τη βρωμιά και κατορθώνουν να αιχμαλωτίσουν έως το 75% των αλλεργιογόνων* που περιέχονται στη σκόνη.

*Αλλεργιογόνα που προέρχονται από τα ακάρεα της σκόνης, αλλά και από τον σκύλο ή τη γάτα. 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα