Ποιες πρώτες ύλες σας "συμφέρουν" στη μαγειρική;

Ποιες πρώτες ύλες σας "συμφέρουν" στη μαγειρική;

Για να έχετε στα φαγητά σας πάντα το αποτέλεσμα που θα ικανοποιεί εσάς, την οικογένεια και τους καλεσμένους σας, πρέπει να δίνετε την πρέπουσα προσοχή στα υλικά που επιλέγετε.


Πολλές φορές αναρωτηθήκατε γιατί το φαγητό δεν πέτυχε αυτή τη φορά... Εσείς ακολουθήσατε τη συνταγή κατά γράμμα και δεν αλλάξατε τίποτα από όσα κάνατε τις προηγούμενες φορές που το φτιάξατε. Κι όμως! Δεν είναι το ίδιο γευστικό, πλούσιο και εντυπωσιακό, όπως περιμένατε. Και αν αυτό σας συμβεί μια καθημερινή, δεν θα σας ενοχλήσει και τόσο. Αν, όμως, έχετε οργανώσει ένα τραπέζι, ένα επίσημο κάλεσμα και βρεθείτε εκτεθειμένη, αυτό θα ήταν πραγματικά άδικο προς εσάς και τις μαγειρικές σας ικανότητες. Μπορείτε να μειώσετε τις πιθανότητες για αποτυχία στο ελάχιστο με ένα απλό τρόπο: Αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο στην επιλογή των πρώτων υλών. Θα κερδίσετε σε απόλαυση και σε χρήματα.

 

  • Σημειώστε όσα χρειάζεστε και τις ποσότητές τους, ώστε να μην σας μένουν υλικά, τα οποία - επειδή δεν θέλετε να πάνε χαμένα - χρησιμοποιείτε ακόμα κι αν δεν είναι πια απολύτως φρέσκα.
  • Μην παίρνετε ό,τι βρίσκετε μπροστά σας! Αν δεν σας ικανοποιούν αυτά που βρίσκετε, ζητήστε από το προσωπικό αν υπάρχουν άλλα. Τις περισσότερες φορές η απάντηση θα είναι θετική και θα φέρουν σε λίγα λεπτά μπροστά σας πιο φρέσκα και καλά λαχανικά, φρούτα, κρέατα, τυριά κτλ.
  • Αν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο συστατικό που χρειάζεστε, ζητήστε το έγκαιρα –ακόμη και κάποιες ημέρες πριν αν χρειάζεται να παραγγελθεί- ώστε να μην αναγκαστείτε να συμβιβαστείτε.
  • Ψωνίστε από συγκεκριμένα καταστήματα και γνωριστείτε με τους ιδιοκτήτες-υπαλλήλους. Θα έχετε την αμεσότητα που χρειάζεται για να ζητάτε και να παίρνετε πάντα τα καλύτερα, να σας ειδοποιούν για παράδειγμα για το φρέσκο ψάρι που μόλις παρέλαβαν.

Κάνοντας όλες αυτές τις κινήσεις σε κάθε σας αγορά πρώτων υλών θα βγείτε κερδισμένες κατά τη διάρκεια του γεύματος, όπως ακριβώς και μετά το τέλος του, εφόσον πλένετε τα πάντα με το Fairy που...Συμφέρει! Το Fairy διαρκεί 2 φορές περισσότερο* γιατί κάθε σταγόνα του διαρκεί πραγματικά πολύ.

Είστε έτοιμες για το επόμενο τραπέζι σας;

*από το επόμενο σε πωλήσεις προϊόν
Βάσει της έρευνας SGS FRESENIUS, μέση τιμή ανά λίτρο / Στοιχεία Nielsen 2017

fairy-clean-care
Fairy Clean and Care απορρυπαντικό πιάτων
(614)

2σε1 ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ

ανακαλύψτε τώρα

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Απορρυπαντικό πιάτων

Fairy

Fairy

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Μέσα σε 5 μέρες δεν μου είχε μείνει ούτε ένα εκ πτωτικό κουπόνι! Ένιωθα σαν τον Άγιο Βασίλη! Πολύ μεγάλος ενθουσιασμός και προθυμία! Και 40 δείγματα να είχα και 40 κουπόνια θα είχαν φύγει πανεύκολα! Και ο Άγιος Βασίλης φέτος με Swiffer ξεσκονίζει το έλκηθρο του!

"

απο Πρεσβευτή
ριτααα