Ποια θα είναι φέτος τα νέα gadgets για το σπίτι μας;

Ποια θα είναι φέτος τα νέα gadgets για το σπίτι μας;

Η ανανέωση του χώρου του σπιτιού είναι ζωτικής σημασίας, όχι μόνο γιατί δημιουργεί ένα νέο σκηνικό στο οποίο εκτυλίσσεται η καθημερινότητά μας, αλλά κυρίως γιατί υποδηλώνει και μια αλλαγή στη διάθεση και το κέφι μας.


Αν θέλετε να κάνετε στον εαυτό σας ένα δώρο –ένα δώρο που θα μοιραστείτε τόσο με το σπίτι, όσο και με τους οικείους σας– σας προτείνουμε!

  • Μεγάλα ποτήρια ή μικρά βαζάκια γεμάτα νερό μπορούν να φιλοξενήσουν τα μυρωδικά της κουζίνας (μαϊντανό, δυόσμο, κανέλλα κ.λπ.). Έτσι και θα διατηρηθούν φρέσκα και μέχρι να χρησιμοποιηθούν στο φαγητό, θα έχουν διακοσμητικό ρόλο.
panakia-swiffer
Swiffer Πανάκια
(757)

«Παγιδεύουν» τη σκόνη!

ανακαλύψτε τώρα
  • Συγκεντρώστε όλα τα μισοκαμμένα κεριά σας σε μια όμορφη, ανομοιογενή σύνθεση και τοποθετήστε την στο κέντρο του τραπεζιού σας στο σαλόνι. Έτσι, θα έχετε ένα πρωτότυπο διακοσμητικό που μπορεί πάντα να «πάρει φωτιά» και να φτιάξει ατμόσφαιρα!
  • Όσο για το τζάκι, αφήστε μέσα δύο ξύλα και περάστε γύρω τους ένα μακρύ καλώδιο με μικρά φωτάκια. Έτσι, δεν θα πάψει να είναι η εστία του σπιτιού, όμως παράλληλα θα τραβάει τα βλέμματα και θα χαρίζει θαλπωρή στο χώρο.

Τέλος, μιας και μιλάμε για gadgets και ιδέες για το σπίτι, ας μην παραλείψουμε το νέο αρωματισμένο Swiffer. Κυκλοφορεί σε πανάκια καθαρισμού και σε μαγικό φτερό και κάνει δύο δουλειές με εξίσου μεγάλη επιτυχία. Από τη μια, μαγνητίζει και φυλακίζει περισσότερη σκόνη και από την άλλη, λειτουργεί ως αρωματικό χώρου, αφήνοντας ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας πρωινής δροσιάς.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα