Πιο οικονομικό πλύσιμο των πιάτων στο χέρι

Πιο οικονομικό πλύσιμο των πιάτων στο χέρι

Πολλές φορές δεν έχετε χρόνο να πλύνετε τα πιάτα απευθείας μετά το φαγητό. Μην τα αφήσετε, όμως, απλώς στον πάγκο να ξεραθούν.


Πολλές φορές δεν έχετε χρόνο να πλύνετε τα πιάτα απευθείας μετά το φαγητό. Μην τα αφήσετε, όμως, απλώς στον πάγκο να ξεραθούν. Φροντίστε να τα μουλιάσετε μέσα σε νερό –δεν χρειάζεται να τα βάλετε κάτω από το νερό που τρέχει για να απομακρυνθούν τα υπολείμματα των φαγητών. Αφήστε τα εκεί μέχρι τη στιγμή που θα είστε εύκαιρη για να τα πλύνετε. Έτσι, τα υπολείμματα φαγητών αφαιρούνται πιο γρήγορα και πιο οικονομικά, αφού σπαταλάτε λιγότερο νερό και απορρυπαντικό. Μπορείτε να υιοθετήσετε αυτή την τακτική σε μόνιμη βάση, αν έχετε διπλό νεροχύτη, βάζοντας τα πάντα στον ένα νεροχύτη για πλύσιμο και στον άλλο για ξέβγαλμα.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Μέσα σε 5 μέρες δεν μου είχε μείνει ούτε ένα εκ πτωτικό κουπόνι! Ένιωθα σαν τον Άγιο Βασίλη! Πολύ μεγάλος ενθουσιασμός και προθυμία! Και 40 δείγματα να είχα και 40 κουπόνια θα είχαν φύγει πανεύκολα! Και ο Άγιος Βασίλης φέτος με Swiffer ξεσκονίζει το έλκηθρο του!

"

απο Πρεσβευτή
ριτααα