Πέντε Εύκολοι Τρόποι για να Μειώσετε το Χαρτί στο Σπίτι σας!

Πέντε Εύκολοι Τρόποι για να Μειώσετε το Χαρτί στο Σπίτι σας!

Απαντήστε χωρίς να το πολυσκεφτείτε – ποια είναι η μεγαλύτερη πηγή ακαταστασίας στο γραφείο σας ή στο σπίτι; Μα φυσικά, το χαρτί!


Στοιβάζεται, μας αγχώνει και μας αποδιοργανώνει. Κάντε μια καλή κίνηση για το περιβάλλον και για τον εαυτό σας, ακολουθώντας αυτά τα εύκολα μυστικά για να μειώσετε την ποσότητα του χαρτιού που συσσωρεύεται στο σπίτι σας.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!
  1. Ζητήστε να σας στέλνονται οι λογαριασμοί ηλεκτρονικά, όταν είναι δυνατόν. Οι περισσότερες εταιρείες προτιμούν να σας στέλνουν τους μηνιαίους λογαριασμούς ηλεκτρονικά και όχι με το ταχυδρομείο.  Κι αν σας ανησυχεί ότι θα «χάνεστε» μέσα στα εισερχόμενα, δημιουργήστε και χρησιμοποιήστε διαφορετική ηλεκτρονική διεύθυνση από εκείνη που έχετε στη δουλειά ή τη σχολή.
  2. Χρησιμοποιήστε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Είναι γρηγορότερο και ευκολότερο από το να στέλνετε γράμματα ή σημειώματα (αν και ένα χειρόγραφο σημείωμα είναι πάντα ξεχωριστό).  Μια ηλεκτρονική κάρτα κάνει εξαιρετική εντύπωση σε σχέση με μια απλή κάρτα, ενώ οι επιλογές σας είναι περισσότερες και πιο δημιουργικές από ποτέ άλλοτε.
  3. Πάρτε τις δικές σας τσάντες στο σούπερ μάρκετ. Οι τσάντες που ξαναχρησιμοποιούνται υπάρχουν παντού, κι όσο λιγότερες χάρτινες (ή πλαστικές) σακούλες καταλήγουν στις χωματερές, τόσο το καλύτερο.
  4. Τυλίξτε τα δώρα σε όμορφα υφάσματα, τσάντες που ξαναχρησιμοποιούνται ή χαρίστε κι ένα μαντήλι ή μια πετσέτα μαζί με το δώρο σας. Το χαρτί περιτυλίγματος είναι περιττό όταν οι επιλογές σας είναι πιο φιλικές για το περιβάλλον.
  5. Ζητήστε οι συνδρομές σας σε περιοδικά και εφημερίδες να σας στέλνονται ηλεκτρονικά για ανάγνωση με e-reader. Με μερικά κλικ μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας τα αγαπημένα σας περιοδικά και εφημερίδες.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία