Όσα πρέπει να γίνουν και… θα γίνουν από σας

Όσα πρέπει να γίνουν και… θα γίνουν από σας

Πάλι! Όσο κι αν προσπαθήσατε να επιμερίσετε δίκαια τη «βρώμικη» δουλειά, εκείνη εξακολουθεί να σας δείχνει μια ολοφάνερη προτίμηση!


Ήσασταν κάτι περισσότερο από πρόθυμη να αφήσετε τις «αντιπαθητικές» δουλειές σε κάποιον άλλο. Έστω, να τις μοιραστείτε. Δεν είναι, όμως, πάντα εφικτό να έχετε βοήθεια στο καθάρισμα του σπιτιού και δε νιώθετε ότι μπορείτε τελικά να εμπιστευθείτε στο σύντροφό σας, π.χ., το καθάρισμα του μπάνιου ή του δοχείου απορριμμάτων. Αν δεν καθαριστεί μπορεί να εμφανιστεί μούχλα που προκαλεί αλλεργίες. Γι’ αυτό και φροντίζετε να το καθαρίζετε σχολαστικά η ίδια, ώστε να αισθάνεστε ασφαλής για την υγιεινή του χώρου σας και τις συνέπειες που έχει στα μέλη της οικογένειας σας.

panakia-swiffer
Swiffer Πανάκια
(758)

«Παγιδεύουν» τη σκόνη!

ανακαλύψτε τώρα

Το ίδιο ισχύει και για την τοστιέρα η οποία πρέπει να καθαρίζεται, όχι μόνο για λόγους αισθητικής και υγιεινής, αλλά και γιατί υπάρχει κίνδυνος να προκληθεί βλάβη ή ακόμα και πυρκαγιά από τα ψίχουλα που μένουν. Με αυτές τις δουλειές δεν παίζουν! Γι’ αυτό κρατήστε αυτές τις «αντιπαθητικές» δουλειές στη δική σας αρμοδιότητα και δώστε στο σύζυγο τις διασκεδαστικές και εύκολες, όπως το ξεσκόνισμα. Θυμηθείτε ότι είναι απαραίτητο και πολύ σημαντικό για την υγεία των αγαπημένων σας, αφού το 75% της σκόνης που αιωρείται σπίτι μας αποτελείται από αλλεργιογόνα που προέρχονται από ακάρεα, γάτες και σκύλους. Μέχρι πρότινος ήταν βαρετό, αλλά πλέον με το Swiffer, όχι μόνο θα ξεμπερδεύετε με τη σκόνη για 3x περισσότερο χρόνο από ό,τι με ένα κοινό ξεσκονόπανο, αλλά η δουλειά γίνεται εύκολα, γρήγορα, καθαρά – ο καλός σας θα το βρει παιχνιδάκι. Και, ως γνωστόν, οι άντρες μένουν πάντα παιδιά!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω