Ολυμπιακοί Αγώνες - Δουλειές σπιτιού: σημειώσατε 1!

Ολυμπιακοί Αγώνες - Δουλειές σπιτιού: σημειώσατε 1!

Όταν όλοι είμαστε κολλημένοι στις οθόνες μας υποστηρίζοντας με φανατισμό τα εθνικά μας χρώματα, τα παρακάτω έξυπνα κόλπα μας επιτρέπουν να τελειώνουμε γρήγορα τις δουλειές του σπιτιού και να επιστρέφουμε γρήγορα στην αγαπημένη μας ασχολία.


Μαγείρεμα, καθάρισμα, πλύσιμο ρούχων...Όσο συναρπαστική κι αν είναι η αθλητική δράση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016, οι δουλειές του σπιτιού δεν μπορούν να περιμένουν. Ιδού λοιπόν μερικές ιδέες που θα σας βοηθήσουν να τις τελειώνετε σε χρόνο ρεκόρ!

Κάντε το πλύσιμο των ρούχων πιο εύκολο από ποτέ!

Επειδή οι στοίβες των ρούχων δεν πρόκειται να σας κάνουν τη χάρη να μπουν μόνες τους στο πλυντήριο μόνο και μόνο επειδή έχει Ολυμπιακούς Αγώνες, απλουστεύστε τη διαδικασία χρησιμοποιώντας τις υγρές κάψουλες Ariel Pods 3σε1. Καθαρίζουν, αφαιρούν τους λεκέδες και αναζωογονούν τα χρώματα, εξασφαλίζοντας τέλεια αποτελέσματα με την πρώτη «γιατί αλίμονο αν για να καθαρίσει καλά ένα ρούχο πρέπει να το πλένουμε ξανά και ξανά!».

Μοιράστε δουλειές και στους άλλους

Ε, λοιπόν, δεν ισχύει ότι οι δουλειές του σπιτιού είναι μόνο για τις μαμάδες! Εάν οι υπόλοιποι της οικογένειας συνήθως σας αφήνουν να τα βγάλετε πέρα μόνη σας, καιρός είναι να αναλάβουν κι αυτοί το μερίδιο που τους αναλογεί.

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Επιλεγμένα Δείγματα
Αποεπιλέξτε το δείγμα
Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα

Φτιάξτε από πριν ένα πρόγραμμα με τις δουλειές που πρέπει να γίνουν, ώστε να ξέρουν όλοι τι πρέπει να κάνουν και πότε πρέπει να το κάνουν.

Κι αν τα παιδιά δεν δείχνουν και τόσο ενθουσιασμό, θα μπορούσατε να τους προσφέρετε μια μικρή ανταμοιβή, π.χ. το αγαπημένο τους φαγητό, όταν όλοι τελειώσουν τις δουλειές τους.

Καθαρίστε...προτού καθαρίσετε!

Εάν αφιερώσετε λίγο χρόνο για να τακτοποιήσετε το ντουλάπι με τα καθαριστικά του σπιτιού, να είστε σίγουρη ότι μακροπρόθεσμα θα βγείτε κερδισμένη. Πώς; Σκεφτείτε μόνο πόσο χρόνο θα γλιτώνετε κάθε φορά εάν δεν χρειάζεται να μετακινείτε ένα σωρό άχρηστα πράγματα για να ξετρυπώσετε την ηλεκτρική σκούπα.

Μια άλλη καλή ιδέα είναι να φτιάξετε ένα μικρό πανέρι με τα καθαριστικά που χρειάζεστε (από σφουγγάρια και ξεσκονόπανα μέχρι απορρυπαντικά), το οποίο θα είναι πάντα έτοιμο και θα μπορείτε να το μεταφέρετε με ευκολία στους διάφορους χώρους του σπιτιού.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Απορρυπαντικό ρούχων

Ariel Pods 3σε1

Ariel

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή