Οι θησαυροί της ντουλάπας

Οι θησαυροί της ντουλάπας

Η ανανέωση είναι απαραίτητη στη ντουλάπα σας, αλλά το πορτοφόλι σας διαφωνεί;


Θέλετε μια καλή λύση για να βρεθεί η γκαρνταρόμπα σας με νέα κομμάτια, αφήνοντας ανέπαφο τον προϋπολογισμό σας και με κομμάτια από την τελευταία λέξη της μόδας;

Είναι μπροστά στα μάτια σας και είναι… η ντουλάπα της μαμάς, ή ακόμα και της γιαγιάς!

Καμιά γυναίκα δεν αποχωρίζεται τα πιο ξεχωριστά κομμάτια της συλλογής της, όσα χρόνια κι αν περάσουν! Γι’ αυτό, μια ευγενική παράκληση για παραχώρηση άδειας από την ιδιοκτήτρια και μια σχολαστική έρευνα μπορεί να σας ανταμείψει με χαμένους θησαυρούς. Η μόδα εξάλλου κύκλους κάνει και με τους ρυθμούς που τα πάντα επιστρέφουν στη μόδα, έχετε μεγάλες πιθανότητες να βρείτε πράγματα που ούτε καν φανταζόσασταν και να ανανεωθείτε στη στιγμή!

Επόμενο στάδιο να ευχαριστήσετε τις ευεργέτιδές σας και αμέσως μετά, τα νέα σας αποκτήματα! Πώς; Πλένοντάς τα με Lenor. Γιατί μπορεί να είναι τέλεια κομμάτια, αλλά το παρελθόν τους μπορεί να μαρτυρά κάλλιστα την ηλικία τους. Το Lenor θα χαρίσει την αίσθηση της νεότητας στα νέα σας αποκτήματα κι έτσι αυτό που θα σας λείπει είναι μόνο να κόψετε τις ετικέτες! Η καιτονομική του σύνθεση θα εισχωρήσει ανάμεσα στις ίνες των ρούχων και θα ανασύρει στην επιφάνεια όλη τους την ξεχασμένη φρεσκάδα και απαλότητα.

Έτσι, με 4 φορές περισσότερη φρεσκάδα* και παραδεισένια απαλά θα είναι έτοιμα να αγκαλιάσουν τη νέα τους ιδιοκτήτρια: εσάς.

*Φρεσκάδα που διαρκεί 4x περισσότερο σε σχέση με τη σύνθεση του Lenor Touch of Purity.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Μαλακτικό ρούχων

Lenor μαλακτικό

Lenor

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

"

Οι μαγικές «περλίτσες» σε απογειώνουν με το φανταστικό άρωμά τους! Όταν μάλιστα σιδερώνω, δεν χρειάζομαι καν αποσμητικό χώρου, τόσο όμορφα κι ευωδιαστά μυρίζει το σπίτι μου!!

"

απο Πρεσβευτή
Φανή Μπ.708114