Οι καλεσμένοι είναι ευχαριστημένοι, όχι όμως ο νεροχύτης σας!

Οι καλεσμένοι είναι ευχαριστημένοι, όχι όμως ο νεροχύτης σας!

Οργανώστε τα πιάτα σε κατηγορίες πλυσίματος και τελειώστε εύκολα και γρήγορα το πλύσιμο των πιάτων στο χέρι.


Είτε έχετε μικρή, είτε μεγάλη κουζίνα το πλύσιμο των πιάτων μετά από ένα τραπέζι θέλει τρόπο, ώστε να μην δημιουργήσει μία χαώδη κατάσταση. Μην μαζεύετε ανόμοια σκεύη μαζί δημιουργώντας μεγάλες και ασταθείς στοίβες, που κινδυνεύουν να καταρρεύσουν από λεπτό σε λεπτό. Χωρίστε τα πιατικά από τα ποτήρια, βάζοντας ταυτόχρονα τα όμοια μεγέθη μαζί.

 

  • Ξεκινήστε για παράδειγμα από τα πιάτα. Ανάλογα με τον αριθμό των καλεσμένων, μπορείτε να έχετε φτιάξει μία στοίβα με τα μεγάλα στη βάση και τα μικρότερα στην κορυφή ή δύο διαφορετικές αν τα πιάτα είναι ιδιαίτερα πολλά.
  • Πιατέλες και μεγάλα σκεύη σερβιρίσματος μένουν στην άκρη –εν ανάγκη αφήστε τα πάνω στο τραπέζι μέχρι να έρθει η σειρά τους, αν δεν υπάρχει χώρος στην κουζίνα.
  • Τα μαχαιροπήρουνα συγκεντρώνονται όλα μαζί. Μπορείτε να τα ρίξετε στον πάτο του νεροχύτη, ώστε να ξεπλένονται όσο πλένετε τα υπόλοιπα.
  • Όσο για τα ποτήρια κρατήστε τα μακριά από το νεροχύτη όσο αυτός είναι γεμάτος και δώστε τους το χώρο που χρειάζονται –ειδικά αν είναι ψηλά- ώστε να τα πλύνετε με ασφάλεια.

Για όλα χρησιμοποιείτε Fairy που διαρκεί 2 φορές περισσότερο* γιατί κάθε σταγόνα διαρκεί πραγματικά πολύ. Το Fairy συμφέρει!

*από το επόμενο σε πωλήσεις προϊόν
Βάσει της έρευνας SGS FRESENIUS, μέση τιμή ανά λίτρο / Στοιχεία Nielsen 2017

fairy-clean-care
Fairy Clean and Care απορρυπαντικό πιάτων
(614)

2σε1 ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ

ανακαλύψτε τώρα

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Απορρυπαντικό πιάτων

Fairy

Fairy

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Μέσα σε 5 μέρες δεν μου είχε μείνει ούτε ένα εκ πτωτικό κουπόνι! Ένιωθα σαν τον Άγιο Βασίλη! Πολύ μεγάλος ενθουσιασμός και προθυμία! Και 40 δείγματα να είχα και 40 κουπόνια θα είχαν φύγει πανεύκολα! Και ο Άγιος Βασίλης φέτος με Swiffer ξεσκονίζει το έλκηθρο του!

"

απο Πρεσβευτή
ριτααα