Οι δύο πλευρές του ίδιου... σφουγγαριού

Οι δύο πλευρές του ίδιου... σφουγγαριού!

Άραγε, χρησιμοποιείτε σωστά τη μαλακή και τη σκληρή πλευρά στο σφουγγαράκι για το πλύσιμο των πιάτων; Μάθετε που να αξιοποιείτε κάθε πλευρά και αποφύγετε τις φθορές στα πιατικά σας.


Η μαλακή πλευρά είναι κατάλληλη για όλα τα ποτήρια και τα πιάτα αλλά και όλα τα σκεύη που δεν έχουν κάτι σκληρό και τραχύ «κολλημένο» επάνω τους, όπως και σε κάθε περίπτωση στα αντικολλητικά, κεραμικά σκεύη. Μην πλένετε τα μαχαιροπήρουνά σας με τη σκληρή πλευρά, καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να τα χαράξει και να τα καταστρέψει. Η σκληρή πλευρά του σφουγγαριού χρησιμοποιείται όποτε θέλετε να απομακρύνετε υπολείμματα φαγητών, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει έντονο τρίψιμο. Κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλέσει γρατζουνιές και αλλαγή της υφής των επιφανειών σε πιο ευαίσθητα σκεύη. Θα πρέπει να έχετε «προετοιμάσει» με μούλιασμα τα πιατικά αυτά, ώστε με το πρώτο πέρασμα να έχετε καθαρή επιφάνεια για να χρησιμοποιήσετε στην συνέχεια σε αυτήν, την άλλη (μαλακή) πλευρά του σφουγγαριού για απόλυτη καθαριότητα.  

Τώρα που γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά το σφουγγάρι, χρησιμοποιήστε το σωστό υγρό πλυσίματος των πιάτων. Το Fairy διαρκεί 2 φορές περισσότερο* γιατί κάθε σταγόνα διαρκεί πραγματικά πολύ.

*από το επόμενο σε πωλήσεις προϊόν
Βάσει της έρευνας SGS FRESENIUS, μέση τιμή ανά λίτρο / Στοιχεία Nielsen 2017

fairy-clean-care
Fairy Clean and Care απορρυπαντικό πιάτων
(614)

2σε1 ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ

ανακαλύψτε τώρα

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Απορρυπαντικό πιάτων

Fairy

Fairy

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Μέσα σε 5 μέρες δεν μου είχε μείνει ούτε ένα εκ πτωτικό κουπόνι! Ένιωθα σαν τον Άγιο Βασίλη! Πολύ μεγάλος ενθουσιασμός και προθυμία! Και 40 δείγματα να είχα και 40 κουπόνια θα είχαν φύγει πανεύκολα! Και ο Άγιος Βασίλης φέτος με Swiffer ξεσκονίζει το έλκηθρο του!

"

απο Πρεσβευτή
ριτααα