Οι «αντιπαθητικές» δουλειές

Οι «αντιπαθητικές» δουλειές

Είστε τύπος «σιδέρωμα» ή «πλύσιμο πιάτων»; Όλοι έχουμε τις προτιμήσεις μας στις δουλειές του σπιτιού – και δεν αποκλείεται να αποτελούν ένα μίνι ψυχογράφημά μας.


Δεν έχετε κανένα πρόβλημα να κάνετε λάντζα για 20 λεπτά, στο τραπέζι που μόλις κάνατε στο εξοχικό. Περάσατε τέλεια και είναι μια ευκαιρία να χαλαρώσετε λίγο μόνη, πριν απολαύσετε τη σιέστα. Υπάρχουν όμως και κάποιες δουλειές που ευχαρίστως θα αποφεύγατε, αν υπήρχε κάποιος άλλος να τις κάνει. Όπως το να καθαρίζετε καμένα έντομα από τα φωτιστικά! Ή το γείσο του μπαλκονιού από τις κουτσουλιές των πουλιών. Ή, ακόμα, να χώνεστε στη σκόνη αδειάζοντας τη σακούλα της ηλεκτρικής σκούπας, αναζητώντας τυχόν ρουφηγμένα κοσμήματα ή εξαρτήματα παιχνιδιών.

Και το χειρότερο με τις «αντιπαθητικές» δουλειές είναι ότι συνήθως είναι και οι πιο επιτακτικές, γιατί κρύβουν κινδύνους για την υγεία μας: μπορεί να γίνουν αιτία για μόλυνση, αλλεργίες ή βλάβες σε συσκευές. Για αυτό και πρέπει να γίνονται συστηματικά και συχνότερα.

panakia-swiffer
Swiffer Πανάκια
(758)

«Παγιδεύουν» τη σκόνη!

ανακαλύψτε τώρα

Εκτός αν επενδύσετε σε «έξυπνα» προϊόντα που σας βοηθούν να κερδίσετε χρόνο, προστατεύοντας την υγεία των αγαπημένων σας. Με το Swiffer, όχι μόνο θα ξεμπερδέψετε με τη σκόνη για 3x φορές περισσότερο χρόνο, αλλά θα μειώσετε και τα αλλεργιογόνα από ακάρεα, γάτες και σκύλους, που αιωρούνται στον αέρα του σπιτιού σας, κατά 75%. Δύο πολύ καλοί λόγοι για να το συμπαθήσετε – και μαζί του, το σκούπισμα και το ξεσκόνισμα!

 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω