Ντύνουμε το σπίτι ζεστά!

Ντύνουμε το σπίτι ζεστά!

Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και διατηρήστε μια ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι ολόκληρο το χειμώνα!


Ήλιος; Ώρα να αερίσετε! Εάν θέλετε να αποφύγετε την απώλεια θερμότητας, αερίστε το σπίτι σας κατά τις ώρες της ηλιοφάνειας. Επειδή όμως ο χειμωνιάτικος ήλιος έχει «δόντια», μην αφήνετε τις πόρτες ανοιχτές για πολλή ώρα. 5 με 10 λεπτά αρκούν για να ανανεώσουν την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας!

Θωρακίστε τη θερμότητα με καλή μόνωση: Ψάξτε καλά όλο το σπίτι για να ανακαλύψετε τυχόν σημεία που ευθύνονται για απώλεια θερμότητας του σπιτιού σας. Οι «συνήθεις ύποπτοι» είναι παράθυρα που δεν κλείνουν καλά, μπαλκονόπορτες και η πόρτα εισόδου του σπιτιού σας. Η λύση είναι και απλή και οικονομική. Προμηθευτείτε ειδική μονωτική ταινία και τοποθετήστε την όοο πιο καλά γίνεται σε όλα τα σημεία απώλειας θερμότητας.

Χαλιά και κουρτίνες: Σύμμαχοι ζέστης! Πολλές από εμάς δεν βάζουμε χαλιά σε όλο το σπίτι για αισθητικούς κυρίως λόγους. Θέλουμε να «αναπνέει» ο χώρος ή απλά δεν έχουμε αποκτήσει ακόμα τα χαλιά που ταιριάζουν στο ύφος του σπιτιού μας.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Όμως, τις δύσκολες ώρες του κρύου, αυτό που έχει τελικά σημασία είναι να το αντιμετωπίσουμε όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται! Ντύστε λοιπόν το σπίτι με ό,τι χαλιά έχετε διαθέσιμα, ακόμα κι αν δεν είναι ακριβώς αυτά που ταιριάζουν απόλυτα στη διακόσμησή σας.

Το ίδιο ισχύει και για τις κουρτίνες, που ζεσταίνουν το χώρο μας αισθητικά αλλά και πρακτικά μιας και εμποδίζουν μέρος του κρύου από το να «εισβάλλει» στο σπίτι μας.

Θυμηθείτε, η καλύτερη χειμωνιάτικη διακόσμηση για το σπίτι, είναι η γλυκιά θαλπωρή της ζέστης που σε αγκαλιάζει μέσα σ’ αυτό! Γι’ αυτό, ντύστε το σπίτι σας ζεστά και απολαύστε μέσα σε αυτό όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα πρόσωπα όλο το χειμώνα!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Ειδικά τα χαλιά και οι κουρτίνες είναι τα must του χειμώνα για ένα σπίτι πιο ζεστό!

  • Αναφορά
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Μέσα σε 5 μέρες δεν μου είχε μείνει ούτε ένα εκ πτωτικό κουπόνι! Ένιωθα σαν τον Άγιο Βασίλη! Πολύ μεγάλος ενθουσιασμός και προθυμία! Και 40 δείγματα να είχα και 40 κουπόνια θα είχαν φύγει πανεύκολα! Και ο Άγιος Βασίλης φέτος με Swiffer ξεσκονίζει το έλκηθρο του!

"

απο Πρεσβευτή
ριτααα