New Year family budget

New Year family budget

Ξεκινήστε τη χρονιά και ακολουθήστε μας στη νέα τάση που λέγεται recessionistas και δίνει την απάντηση ενάντια στην υπερκατανάλωση και τις αρνητικές της συνέπειες.


Εφαρμόστε τις προτάσεις μας για έξυπνες αγορές και τακτοποιημένους λογαριασμούς στο σπίτι, και θα μείνετε εντός οικογενειακού προϋπολογισμού. 

Στο σπίτι

Πείτε αντίο στους παραφουσκωμένους λογαριασμούς ρεύματος, αξιοποιώντας το βραδινό ρεύμα για όλες τις δουλειές του σπιτιού.

Στη διασκέδαση

Καλέστε φίλους, παίξτε επιτραπέζια παιχνίδια και μαγειρέψτε κάτι αντί να παραγγείλετε. Όταν βγαίνετε επιλέξτε μέρη που έχουν φιξαρισμένο μενού με συγκεκριμένη τιμή και έχουν έκπτωση για τα παιδιά!

Μόνο μετρητά

Οι πιστωτικές κάρτες δεν είναι αληθινό χρήμα. Αγοράστε μονάχα ό,τι έχετε να πληρώσετε με μετρητά.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Και fashionista και recessionista

Αξιολογήστε την γκαρνταρόμπα σας, κάντε έρευνα αγοράς και ανακαλύψτε καταστήματα στοκ και bazaar. Εναλλακτικά, στο Διαδίκτυο υπάρχουν πολλά sites που δίνουν τη δυνατότητα on-line αγορών σε άκρως δελεαστικές τιμές.

Στο δρόμο

Μειώστε τις μετακινήσεις σας με το αυτοκίνητο και επιλέξτε άλλα μέσα μεταφοράς, όπως το μετρό και το τρένο. Συνεννοηθείτε με τους συνεργάτες σας για να πηγαίνετε μαζί στη δουλειά με ένα αυτοκίνητο, εντοπίστε τα βενζινάδικα με χαμηλές τιμές και προτιμήστε τα. Μπείτε στο site του υπουργείου Συγκοινωνιών www.yme.gr και βρείτε τα βενζινάδικα με την πιο χαμηλή τιμή ανά περιοχή.

Στις αγορές

Πριν από την επίσκεψή σας στο σούπερ μάρκετ κάντε μια λίστα και προσπαθήστε να μην παρεκκλίνετε από αυτήν! Συγκρίνετε τις τιμές των αντίστοιχων προϊόντων στην κατηγορία τους, σκεφτείτε έξυπνα και δράστε, λαμβάνοντας υπόψη πάντα τη σχέση ποιότητας-τιμής!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Μέσα σε 5 μέρες δεν μου είχε μείνει ούτε ένα εκ πτωτικό κουπόνι! Ένιωθα σαν τον Άγιο Βασίλη! Πολύ μεγάλος ενθουσιασμός και προθυμία! Και 40 δείγματα να είχα και 40 κουπόνια θα είχαν φύγει πανεύκολα! Και ο Άγιος Βασίλης φέτος με Swiffer ξεσκονίζει το έλκηθρο του!

"

απο Πρεσβευτή
ριτααα