Μπάνιο με άποψη

Μπάνιο με άποψη

Φροντίστε το πιο πολυσύχναστο δωμάτιο του σπιτιού το καλοκαίρι: το μπάνιο.


Είναι αναμφισβήτητα ο χώρος του σπιτιού που «δέχεται» καθημερινά τις πιο πολλές επισκέψεις από τα μέλη της οικογένειας, αλλά και από όποιον βρεθεί ως καλεσμένος στο σπίτι. Ειδικά τους ζεστούς μήνες, που ένα ντους φέρνει την ποθητή θερμοκρασία στο σώμα ακόμη κι αν δεν έχουμε κοντά θάλασσα για να δροσιστούμε, η οικογένεια κάνει «παρέλαση» τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα. Αν πάλι, υπάρχει η θάλασσα κοντά, τότε η συχνότητα της χρήσης του είναι ίδια, αλλά πιο σκληρή, καθώς η άμμος έρχεται μέσα στο σπίτι μετά από μία ημέρα στην παραλία. Σε κάθε περίπτωση, η υγιεινή του χώρου προέχει και η ανάγκη για ένα καθαρό και αστραφτερό μπάνιο, όπου τα μικρόβια και οι ακαθαρσίες θα απουσιάζουν είναι επιβεβλημένη. Η χρήση του Viakal, εξασφαλίζει την καθαριότητα και τη λάμψη του μπάνιου, χωρίς το φόβο της φθοράς λόγω συχνής χρήσης.

Για να κάνετε πιο φιλικό και καλοκαιρινό το χώρο του μπάνιου, προσθέστε στοιχεία απλά, όπως μεγάλα κοχύλια και όστρακα πάνω στον πάγκο ή σε ένα καλάθι, όπου μπορείτε να τοποθετήσετε και τα απαραίτητα χαρτιά υγείας παράλληλα. Χαλάκια σε ριγέ χρώματα της θάλασσας, διακοσμητικά –αλλά και χρηστικά- παιχνίδια με καραβάκια, ψαράκια, αστερίες και  άλλα μπορούν να λειτουργήσουν πολύ καλά γι’ αυτό το σκοπό. Αν, μάλιστα έχετε βαμμένο κάποιο τοίχο σε γαλάζιο ή τα πλακάκια σας είναι αυτής της χρωματικής οικογένειας, τότε το αποτέλεσμα είναι ακόμη πιο δροσερό!

viakal1
Viakal Καθαριστικό Αλάτων
(2900)

Προστατεύει ενάντια στα άλατα για 3x περισσότερο διάστημα*

ανακαλύψτε τώρα

 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Καθαριότητα σπιτιού

Viakal

Viakal

€0,70

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα