Μοιραστείτε μαζί του τις δουλειές του σπιτιού

Μοιραστείτε μαζί του τις δουλειές του σπιτιού

Αν νιώθετε πως κάνετε τα πάντα μέσα στο σπίτι και αυτό δεν σας αρέσει, προσπαθήστε να το αλλάξετε. Δεν θέλει κόπο, θέλει στρατηγική!


Έρευνα του πανεπιστημίου Κέιμπριτζ αποκαλύπτει πως οι άντρες που αναλαμβάνουν ένα δίκαιο μερίδιο από τις δουλειές του σπιτιού είναι πιο ευτυχισμένοι από τους υπόλοιπους. Όμως, μόνο με την αναφορά της έρευνας αυτής, δεν πρόκειται να τον πείσετε να συμμετάσχει ενεργά στις δουλειές του σπιτιού! Η προσπάθειά σας πρέπει να γίνει με στρατηγική!

Βάλτε τα κάτω!
Γράψτε όλες τις δουλειές που πρέπει να γίνονται στο σπίτι και καθίστε να τις δείτε μαζί. Διαλέξτε τι αρέσει περισσότερο σε ποιον ή, αντίθετα, επιλέξτε ποια δουλειά ενοχλεί τον καθένα σας λιγότερο και μοιράστε τις. Ακόμη και αν ο διαχωρισμός δεν γίνει 50-50, η δική σας δουλειά σίγουρα θα ελαφρυνθεί.

Πείτε του πολλά «Μπράβο»!
Οι άντρες είναι σε πολλές περιπτώσεις όπως τα παιδιά. Όσο αρνητικά αντιδρούν στο «όχι», άλλο τόσο θετικά αντιδρούν στο "μπράβο". Αν, για παράδειγμα, συνέχεια τον μαλώνετε για τον λάθος τρόπο που βάζει τα πιάτα στο πλυντήριο, να είστε σίγουρη ότι πολύ σύντομα θα καταλήξετε να το κάνετε πάλι εσείς και αυτό. Πείτε του «μπράβο», κάντε υπομονή και αφήστε τον ίδιο να βρει τον κατάλληλο τρόπο να κάνει τη δουλειά με τον χρόνο του.

panakia-swiffer
Swiffer Πανάκια
(758)

«Παγιδεύουν» τη σκόνη!

ανακαλύψτε τώρα

Αφήστε τις συνέπειες να φανούν!
Τίποτα δεν έρχεται μόνο του σ' αυτή τη ζωή! Αυτό πρέπει να το καταλάβει ο σύντροφός σας. Αν, για παράδειγμα, έχει αναλάβει το πλυντήριο πιάτων αλλά δεν το κάνει, καλό είναι να μην επέμβετε. Θα αφήσετε τις στοίβες να μαζεύονται μέχρι να μην σας έχει μείνει πιάτο να χρησιμοποιήσετε. Μόνο έτσι θα καταλάβει τι σημαίνει "συνέπειες".

Παρουσιάστε τα εργαλεία καθαρισμού ως…gadget!
Αγοράστε σύγχρονα, πρακτικά και εύχρηστα είδη καθαρισμού. Θα εκπλαγείτε με το πόσο θα τραβήξετε το ενδιαφέρον του συντρόφου σας εάν του παρουσιάσετε τα εργαλεία καθαρισμού ως gadget! Π.χ. αντί για ένα κοινό ξεσκονόπανο, μυήστε τον σε κάτι τελείως διαφορετικό: στο Swiffer! Το Swiffer είναι ένας νέος τρόπος να απομακρύνετε την καθημερινή οικιακή βρωμιά από το σπίτι σας, όπως και τα κοινά αλλεργιογόνα από ακάρεα σκόνης και τρίχωμα ζώων, που βρίσκονται σε αυτή κατά 75%. Αφήστε τον να ανακαλύψει πόσο εύκολο κάνει το Swiffer το ξεσκόνισμα και απαλλαχθείτε από το ξεσκόνισμα του σπιτιού μια για πάντα.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα