Μην τα μετακινείτε απλά. Απομακρύνετέ τα.

Μην τα μετακινείτε απλά. Απομακρύνετέ τα.

Η σκόνη που βρίσκουμε στα σπίτια μας είναι φτιαγμένη από ό,τι έρχεται απ’ έξω με τον αέρα, αλλά αποτελείται από μια ποικιλία ακαθαρσιών και πολλών ακόμα συστατικών* γνωστά ως βρωμιά, χνούδι και τρίχες.


Η έκθεση σε αλλεργιογόνα αναγνωρίζεται ως ένας βασικός παράγοντας περιβαλλοντικού ρίσκου για αλλεργικές ασθένειες και άσθμα. Πολυάριθμες μελέτες δείχνουν ότι η αλλεργία συνδέεται εκτεταμένα με την έκθεση σε αλλεργιογόνα που απαντώνται σε εσωτερικούς χώρους. Τα πιο συχνά αλλεργιογόνα εσωτερικών χώρων είναι τα ακάρεα σκόνης, τα αλλεργιογόνα από γάτες και τα αλλεργιογόνα από σκύλους. Οι κόκκοι γύρης ή τα θραύσματά τους μπορεί επίσης να συναντηθούν κατά την περίοδο επικονίασης.

Η αποτελεσματική καθαριότητα είναι σημαντική στον έλεγχο των αλλεργιογόνων στους εσωτερικούς χώρους.

Το Swiffer είναι ένας νέος τρόπος να απομακρύνετε την καθημερινή οικιακή βρωμιά από το σπίτι σας, όπως και τα κοινά αλλεργιογόνα από ακάρεα σκόνης και τρίχωμα ζώων, που βρίσκονται σε αυτή. Οι παραδοσιακές μέθοδοι ξεσκονίσματος (βαμβακερό πανί ή φτερό ξεσκονίσματος) είτε απλά γυρίζουν τη σκόνη στον αέρα, είτε δεν μπορούν να εισχωρήσουν σε μικρά σημεία όπου κρύβονται η σκόνη και η βρωμιά. Αντίθετα, τα πανάκια Swiffer μιας χρήσης, όπως και το μαγικό φτερό Swiffer Duster, μαγνητίζουν σκόνη, βρωμιά, τρίχες και κοινά αλλεργιογόνα, αντί να τα ανακινούν. Όταν σκουπίζετε ή ξεσκονίζετε με το Swiffer, αυτό δημιουργεί μια ηλεκτροστατική φόρτιση που έλκει τη σκόνη και τα αλλεργιογόνα. Όταν τελειώσετε με το καθάρισμα, απλά πετάξτε το και όλη η σκόνη και τα αλλεργιογόνα θα φύγουν μαζί του.

  1. Αποφεύγετε την ακαταστασία. Η ακαταστασία συσσωρεύει σκόνη και είναι το ιδανικό μέρος για συσσώρευση αλλεργιογόνων. Αποθηκεύστε τα βιβλία, τα CDs, τα λούτρινα ζωάκια σε κλειστά συρτάρια, ντουλάπια ή κουτιά.
  2. Πλένετε τα λούτρινα παιχνίδια και καθαρίστε τα με ηλεκτρική σκούπα σε εβδομαδιαία βάση. Αν δεν μπορούν να πλυθούν, βάλτε τα σε μια σακούλα στην κατάψυξη.
  3. Καθαρίζετε καθημερινά όλους τους λεκέδες του φαγητού σε ντουλάπια, τραπέζια και πατώματα.
  4. Σκουπίστε και καθαρίστε τη σκόνη συχνά από τις επιφάνειες. Σκουπίστε τα χαλιά με ηλεκτρική σκούπα καθημερινά, τα μαλακά έπιπλα σε εβδομαδιαία βάση και τα στρώματα τακτικά.
  5. Χρησιμοποιείτε ηλεκτρική σκούπα με φίλτρο υψηλής απόδοσης σε απορρόφηση σωματιδίων (HEPA), το οποίο περιορίζει την ποσότητα των αλλεργιογόνων που διασκορπίζονται στον αέρα την ώρα που σκουπίζετε.
  6. Περιορίστε τις εστίες ανάπτυξης υγρασίας στο σπίτι. Αποφεύγετε να στεγνώνετε τα ρούχα στα καλοριφέρ / θερμαντικά σώματα. Βάλτε απορροφητήρα στην κουζίνα και κρατήστε την πόρτα κλειστή όταν μαγειρεύετε, για να μην αφήνετε τον υγρό αέρα να κυκλοφορεί στο υπόλοιπο σπίτι. Ομοίως, έχετε την πόρτα του μπάνιου κλειστή όταν κάνετε μπάνιο.
  7. Αερίζετε το σπίτι σας καλά ανοίγοντας παράθυρα, ιδιαίτερα στο υπνοδωμάτιο το βράδυ.
  8. Κρατήστε τα κατοικίδιά σας σε συγκεκριμένες περιοχές του σπιτιού, αποφεύγετε να τα αφήνετε να μπαίνουν στα υπνοδωμάτια.
  9. Μην επιτρέπετε το κάπνισμα στο σπίτι σας
  10. Κρατήστε τα επίπεδα σκόνης χαμηλά ξεσκονίζοντας τις επιφάνειες με ένα αντιστατικό ή νωπό πανί που συγκρατεί τα σωματίδια της σκόνης. Τα συμβατικά υφασμάτινα ξεσκονόπανα μεταφέρουν τη σκόνη μέσα στο δωμάτιο. Το Swiffer Dusters είναι εγκεκριμένο από το ECARF (Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Ερευνών Αλλεργίας).
panakia-swiffer
Swiffer Πανάκια
(758)

«Παγιδεύουν» τη σκόνη!

ανακαλύψτε τώρα

Τα Swiffer dusters & τα ανταλλακτικά πανάκια Swiffer έχουν εγκριθεί από το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Ερευνών Αλλεργίας (ECARF, European Centre for Allergy Research Foundation) για την απομάκρυνση αλλεργιογόνων (από ακάρεα σκόνης και γάτες και σκύλους). Οι έρευνές μας έχουν αποδείξει ότι το Swiffer είναι αποτελεσματικό στο να απομακρύνει τη σκόνη καθώς και τα κοινά αλλεργιογόνα που βρίσκονται στη σκόνη. Η χρήση του Swiffer βοηθά στη μείωση ή τον έλεγχο της ποσότητας της σκόνης και των κοινών αλλεργιογόνων σπίτι σας.

*Τα βασικά συστατικά της σκόνης είναι:

Φυτικής προέλευσης

Ζωικής προέλευσης

Έντομα / Μικρο-οργανισμοί

Γύρη

Τρίχες από ζώα και ανθρώπους

Βακτήρια

Βαμβάκι

Μαλλί

Ακάρεα

Φυτικές ίνες

Πούπουλο

Απόβλητα από κατσαρίδες

Καφές

Σωματίδια από ανθρώπινο δέρμα

Σκόνη καπνού

Σωματίδια από τροφές

Σωματίδια φαγητού

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα