Μικρό μπάνιο; Μεγάλη φαντασία!

Μικρό μπάνιο; Μεγάλη φαντασία!

Δείτε το σαν μία ευχάριστη πρόκληση και απελευθερώστε τη δημιουργικότητα και την ευρηματικότητα που διαθέτετε για να δημιουργήσετε έναν όμορφο και χρηστικό χώρο.


Τα τετραγωνικά δεν έχουν σημασία, εάν απελευθερώσετε τη φαντασία σας. Μάθετε τρικ που κάνουν το μπάνιο σας να φαίνεται πιο ευρύχωρο:

 

viakal1
Viakal Καθαριστικό Αλάτων
(2902)

Προστατεύει ενάντια στα άλατα για 3x περισσότερο διάστημα*

ανακαλύψτε τώρα
  • Τοποθετήστε κάθετους καθρέφτες που μεγαλώνουν το χώρο. Αν υπάρχει μία τέτοια επιφάνεια στον τοίχο που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε, ντύστε την με καθρέφτη.
  • Εναλλακτικά, επιλέξτε τυχόν ντουλάπια που θα τοποθετήσετε στον χώρο να έχουν πόρτες με καθρέφτη. Κρατώντας μέσα τους όσα χρειάζεστε στο μπάνιο αποφεύγετε τον άχρηστο συνωστισμό τους στις πλαϊνές επιφάνειες της μπανιέρας και του νιπτήρα, δίνοντας πιο πολύ χώρο «στο μάτι».
  • Η ριγέ κουρτίνα στην μπανιέρα θα προσθέσει ύψος στο μπάνιο, αρκεί οι ρίγες να είναι κάθετες.
  • Μείνετε σε ανοιχτά χρώματα στις μεγάλες επιφάνειες και βάλτε λίγες μόνο έντονες λεπτομέρειες στις μικρές επιφάνειες, για να δώσετε το στυλ που σας εκφράζει.
  • Τον ίδιο χρωματικό κανόνα επιλέξτε και  για τις πετσέτες του μπάνιου.
  • Ο κατάλληλος φωτισμός που δίνει την αίσθηση μεγαλύτερου χώρου, είναι απαραίτητος. Χρειάζεστε δυνατό φως, - αν είναι δυνατόν περιμετρικά του καθρέφτη.

Τώρα που το μπάνιο σας «μεγάλωσε», χαρίστε του και την κατάλληλη λάμψη και καθαριότητα με το Viakal Hygiene 3 in 1 που απομακρύνει το πουρί, τα άλατα και τη θαμπάδα. Θα έχετε υγιεινή καθαριότητα 3 σε 1!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Καθαριότητα σπιτιού

Viakal

Viakal

€0,70

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα