Μικρές καθημερινές στιγμές παραδεισένιας απαλότητας

Μικρές καθημερινές στιγμές παραδεισένιας απαλότητας

Θα ήταν υπέροχο αν περνούσαμε τη ζωή μας μέσα στο σύννεφο μεταξένιας απαλότητας που μας πλημμυρίζει σε κάθε επαφή με το άρωμα του μοναδικού Lenor! Γιατί κάθε στιγμή που μας τυλίγει, μένει αξέχαστη! Θέλετε παραδείγματα;


Μόλις ξυπνήσατε κουκουλωμένη με το σεντόνι και χουζουρεύετε για δευτερόλεπτα, ανασαίνοντας βαθιά το υπέροχο άρωμά του! Καλώς ήρθατε σε μια μοναδική στιγμή παραδεισένιας απαλότητας με το μοναδική μυρωδιά του Lenor! Είναι ή δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινάτε τη μέρα;

Στο μπάνιο, σκουπίζεστε στη χνουδωτή πετσέτα προσώπου σας και για μια στιγμή, νιώθετε να αιωρείστε σε ένα σύννεφο φρεσκάδας που σας ταξιδεύει! Άλλη μια θεσπέσια στιγμή, αποκλειστικά για σας, μόνο από το Lenor.

Ενώ ντύνεστε, παίρνετε μια βαθιά ανάσα από την φρεσκοπλυμένη μπλούζα σας κι αμέσως σας πλημμυρίζει αυτή η υπέροχη ευδιαθεσία που μόνο το Lenor ξέρει τόσο απλόχερα να χαρίζει!

Και το βράδυ, στον καναπέ, με το μαξιλάρι στα πόδια σας και τον αγαπημένο σας σ’ αυτό το μαξιλάρι, μεταφέρεστε κι οι δυο μαζί σε ένα σύννεφο απαλότητας που παίρνει από πάνω σας όλη την κούραση της ημέρας!

Η αγκαλιά του Lenor είναι πάντα ανοιχτή, ώστε να προσφέρει παραδεισένια απαλότητα και 4 φορές περισσότερη φρεσκάδα*! Γιατί η καινοτομική του σύνθεση εισχωρεί ανάμεσα στις ίνες των ρούχων και φέρνει στην επιφάνεια την απαλότητα και τη φρεσκάδα που είχαν τα υφάσματα την πρώτη μέρα που τα φέρατε σπίτι!

Γι’ αυτό το Lenor δικαιούται μία θέση δίπλα σας! Γιατί φέρνει μαζί του υπέροχες μυρωδιές και μικρές καθημερινές στιγμές παραδεισένιας απαλότητας!

*φρεσκάδα που διαρκεί 4x περισσότερο σε σχέση με την σύνθεση του Lenor Touch of Purity

pearlypeony
Lenor Μαλακτικό Pearly Peony
(702)

Κομψό & Εκλεπτυσμένο

ανακαλύψτε τώρα

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Μαλακτικό ρούχων

Lenor μαλακτικό

Lenor

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

"

Οι μαγικές «περλίτσες» σε απογειώνουν με το φανταστικό άρωμά τους! Όταν μάλιστα σιδερώνω, δεν χρειάζομαι καν αποσμητικό χώρου, τόσο όμορφα κι ευωδιαστά μυρίζει το σπίτι μου!!

"

απο Πρεσβευτή
Φανή Μπ.708114