Μη σπαταλάτε άδικα νερό καθώς πλένετε τα πιάτα

Μη σπαταλάτε άδικα νερό καθώς πλένετε τα πιάτα

Το πλύσιμο των πιάτων στο χέρι είναι μία πραγματικότητα της καθημερινότητάς μας. Οι «καλές συνήθειες» κατά τη διάρκειά του, είναι απαραίτητες και θα μας γλιτώσουν μακροπρόθεσμα από περιττά έξοδα.


Δυστυχώς, το νερό που χαλάμε κατά τη διάρκεια του πλυσίματος των πιάτων στο χέρι είναι τριπλάσιο σε σχέση με το νερό που χρησιμοποιεί το πλυντήριο πιάτων αντίστοιχα. Οπότε, κατά το σαπούνισμα, κλείστε τη βρύση και εξοικονομήστε νερό. Συμπληρωματικά, μπορείτε να γεμίζετε ένα μικρό μπολ με νερό, ώστε να το χρησιμοποιείτε αυτό το διάστημα. Έτσι, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο του χρόνου που έχετε ανοιχτή τη βρύση μεταξύ του πλυσίματος και του ξεβγάλματος.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Μέσα σε 5 μέρες δεν μου είχε μείνει ούτε ένα εκ πτωτικό κουπόνι! Ένιωθα σαν τον Άγιο Βασίλη! Πολύ μεγάλος ενθουσιασμός και προθυμία! Και 40 δείγματα να είχα και 40 κουπόνια θα είχαν φύγει πανεύκολα! Και ο Άγιος Βασίλης φέτος με Swiffer ξεσκονίζει το έλκηθρο του!

"

απο Πρεσβευτή
ριτααα