Μη φοβάστε τη σκόνη

Μη φοβάστε τη σκόνη

Οι "απρόσκλητοι επισκέπτες" δε μένουν για πολύ!


Η ζέστη γίνεται ολοένα και πιο ανυπόφορη και η παρόρμηση σας είναι να ανοίξετε τα παράθυρα μόλις ο ήλιος πέσει και αφήσει μία ελπίδα δροσιάς να ανατείλει. Η σκόνη του καλοκαιριού όμως, καθώς όλα έχουν στεγνώσει, είναι πολύ πιο έντονη και «επιθετική» στα έπιπλα και τα πατώματα του σπιτιού σας από ότι όλες τις άλλες εποχές.

Μην πτοείστε!

Ανοίξτε τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες διάπλατα - φροντίστε μόνο να κρατήσετε μακριά τα κουνούπια - και αφήστε το απαλό απογευματινό κα βραδινό αεράκι να ανανεώσει τον αέρα μέσα στο σπίτι, είτε βρίσκεστε στην πόλη, είτε στο εξοχικό σας.

Η σκόνη μπορεί να έρθει, αλλά δεν θα μείνει για πολύ! Χρησιμοποιώντας το νέο πανάκι και τη σκούπα Swiffer, αρκεί ένα πέρασμα για να εξαφανιστεί εύκολα και γρήγορα κάθε κόκκος σκόνης. Δεν είναι εποχή για πολλές δουλειές. Είναι εποχή για ξεκούραση και απόλαυση της κάθε στιγμής της ζωής. Ζήστε το σπίτι σας!

panakia-swiffer
Swiffer Πανάκια
(758)

«Παγιδεύουν» τη σκόνη!

ανακαλύψτε τώρα

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα