Μην κάνετε κάτι μεγάλο αύριο – κάντε κάτι μικρό σήμερα

Μην κάνετε κάτι μεγάλο αύριο – κάντε κάτι μικρό σήμερα

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του πλανήτη είναι ότι καταναλώνουμε με πολύ γρήγορους ρυθμούς τα αποθέματά του σε ορυκτά καύσιμα και νερό και υποβαθμίζουμε καθημερινά την ποιότητα της ζωής μας, αλλά και όλων των άλλων οργανισμών.


Η κατάσταση είναι κρίσιμη, για κάποια είδη μη αναστρέψιμη – και ο καθένας μας, πρέπει να κάνει ό,τι μπορεί, τώρα. Ήδη κάνετε ανακύκλωση, μαθαίνετε στα παιδιά να κλείνουν τη βρύση όταν πλένουν τα δόντια τους, έχετε αντικαταστήσει τις παραδοσιακές λάμπες με λαμπτήρες οικονομίας και χρησιμοποιείτε το νυχτερινό ρεύμα. Και, μέσα από αυτές τις κινήσεις, συνειδητοποιήσατε ότι η οικολογία έχει πολλά κοινά με την οικονομία, εκτός από το πρώτο συνθετικό της λέξης. Συνεχίστε σε αυτή την κατεύθυνση, αλλάζοντας κάτι μικρό στην ενεργειακή και καταναλωτική συμπεριφορά σας κάθε μέρα.

Επιλέξτε, για παράδειγμα το Ariel, στο πλύσιμο των ρούχων: εξασφαλίζετε 100% καθαριότητα με μηδενική σπατάλη σε νερό/ρεύμα/απορρυπαντικό, αφού μία πλύση - και μάλιστα στους 40° - είναι αρκετή για να αφαιρέσετε τους δύσκολους λεκέδες. Προτιμήστε να μαγειρέψετε μεγαλύτερες ποσότητες κάθε φορά που πρόκειται να ανάψετε για πολλή ώρα το φούρνο και καταψύξτε το περίσσευμα, μόλις κρυώσει. Χαμηλώστε τη θερμοκρασία του ψυγείου το χειμώνα. Όσο εξασκήστε στην αλλαγή, τόσο θα «βλέπετε» γύρω σας τρόπους να μειώσετε το ενεργειακό σας αποτύπωμα στον πλανήτη, εξοικονομώντας παράλληλα χρήματα από τον προϋπολογισμό του σπιτιού σας.

8.00 μ.μ.: φτιάξτε βραδινό για όλους

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Επιλεγμένα Δείγματα
Αποεπιλέξτε το δείγμα
Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα

Ψάξτε στο ψυγείο και τα ντουλάπια και φτιάξτε ένα δείπνο με βάση προϊόντα που κοντεύουν να τελειώσουν ή είναι κοντά στην ημερομηνία λήξης τους. Βάλτε τα συστατικά στο google και θα εκπλαγείτε από το πόσες ιδέες θα σας βγάλει. Μια άσκηση για να επινοήσετε και δικές σας νοστιμιές και να βοηθήσετε να πάψουμε να πετάμε την τροφή.

9.00 μ.μ.: sweet green dreams!

Πριν κοιμηθείτε, κάντε μια βόλτα στο σπίτι και κλείστε όλες τις συσκευές από το κουμπάκι. Smart tip: τα πολύπριζα με διακόπτη. Πείτε σε όποιον κοιμάται τελευταίος σπίτι σας να κάνει το ίδιο με τα υπόλοιπα πριν πάει για ύπνο. Αν το κάναμε όλοι θα εξοικονομούσαμε ενέργεια ικανή να ηλεκτροδοτήσει μια μικρή πόλη για ένα χρόνο! Δείτε το σα μια καληνύχτα στον πλανήτη! Όνειρα γλυκά!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Απορρυπαντικό ρούχων

Ariel Pods 3σε1

Ariel

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή