Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του πλυντηρίου πιάτων

Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του πλυντηρίου πιάτων

Πως να εξασφαλίσετε την καλή λειτουργία του πλυντηρίου πιάτων σας.


Για να εξασφαλίσετε την καλή και ομαλή λειτουργία του πλυντηρίου πιάτων σας θα πρέπει να ελέγχετε τη γενική του κατάσταση περίπου ανά 5 μήνες. Έτσι, θα προλάβετε οποιαδήποτε βλάβη και θα το κάνετε να αντέξει μεγαλύτερο διάστημα. Σε αυτό θα σας βοηθήσει πολύ και μια βασική κίνηση που πολλοί την παρακάμπτουν: Η χρήση  αποσκληρυντικού νερού. Βέβαια, πριν από όλα θα πρέπει να το έχετε ρυθμίσει - αν διαθέτει την αντίστοιχη ρύθμιση το πλυντήριό σας- σύμφωνα με τη σκληρότητα του νερού της περιοχής σας. Μην αναρωτιέστε που θα την μάθετε. Αρκεί να απευθυνθείτε στην  ΕΥΔΑΠ. Εξαιρετικά σημαντικό είναι και το απορρυπαντικό πιάτων που χρησιμοποιείτε. Οι νέες κάψουλες πλυντηρίου Fairy All-in-One, εκτός από το να προσφέρουν εξαιρετική καθαριότητα στα πιάτα σας, προστατεύουν και το πλυντήριό σας, αποτρέποντας τη συσσώρευση λιπών σε διάφορα σημεία του.

fairy-clean-care
Fairy Clean and Care απορρυπαντικό πιάτων
(614)

2σε1 ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ

ανακαλύψτε τώρα

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Απορρυπαντικό πιάτων

Fairy

Fairy

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Μέσα σε 5 μέρες δεν μου είχε μείνει ούτε ένα εκ πτωτικό κουπόνι! Ένιωθα σαν τον Άγιο Βασίλη! Πολύ μεγάλος ενθουσιασμός και προθυμία! Και 40 δείγματα να είχα και 40 κουπόνια θα είχαν φύγει πανεύκολα! Και ο Άγιος Βασίλης φέτος με Swiffer ξεσκονίζει το έλκηθρο του!

"

απο Πρεσβευτή
ριτααα