Μεγαλύτερη διάρκεια, περισσότερα οφέλη. Το Fairy συμφέρει!

Μεγαλύτερη διάρκεια, περισσότερα οφέλη. Το Fairy συμφέρει!

Ανακαλύψτε παρακάτω έξυπνες ιδέες για «οικονομικό» μαγείρεμα και καθάρισμα.


Αν η ποσότητα του φαγητού δεν υπολογιστεί σωστά, μπορεί αντί για γεύμα ενός ατόμου να ετοιμάσετε γεύμα για 30 άτομα. Επίσης, τα φθηνά προϊόντα συχνά εξαντλούνται γρήγορα με αποτέλεσμα να ψωνίζετε με τη διπλάσια συχνότητα. Μπορείτε να εξοικονομήσετε ενέργεια, χρόνο και χρήμα στην κουζίνα, αν κατανοήσετε πλήρως τις ιδιότητες των συστατικών αλλά και των προϊόντων που χρησιμοποιείτε. Δοκιμάστε να εφαρμόσετε ορισμένες από τις παρακάτω έξυπνες ιδέες προκειμένου να αποκομίσετε περισσότερα οφέλη από το καθάρισμα και το μαγείρεμα και να πάψετε να νιώθετε πως σπαταλάτε τα χρήματά σας.

Επιλέξτε τα καλύτερα προϊόντα

Όταν επιλέγετε προϊόντα καθαρισμού για το σπίτι και τα πιάτα σας, δώστε έμφαση στην ποιότητα και όχι στη χαμηλή τιμή. Ένα καθαριστικό σε προσφορά μπορεί να είναι φθηνότερο, αλλά πιθανότατα θα χρειαστεί να χρησιμοποιείτε μεγαλύτερη ποσότητα κάθε φορά με αποτέλεσμα να τελειώνει πιο γρήγορα. Ψάξτε για κριτικές στο διαδίκτυο ή ρωτήστε τις φίλες σας τί είδους προϊόντα χρησιμοποιούν προκειμένου να αγοράσετε αυτό που συμφέρει περισσότερο μακροπρόθεσμα.

Μετρήστε το ρύζι σωστά

Όλες μας κάνουμε το λάθος να μη μετράμε σωστά τα ζυμαρικά και το ρύζι. Πολύ συχνά καταλήγετε να πετάτε τη μισή ποσότητα από αυτό που φτιάξατε. Μισό φλιτζάνι ρύζι, δηλαδή περίπου 50 γραμμάρια, φτάνει για ένα άτομο. Στην αγορά θα βρείτε διάφορα πρακτικά εργαλεία μέτρησης, όπως τον μετρητή για μακαρόνια με προσαρμοζόμενο δακτύλιο ανάλογα με τη μερίδα. Ο περιορισμός των απωλειών έχει επίσης ως αποτέλεσμα κάθε συσκευασία ρυζιού ή ζυμαρικών να διαρκεί περισσότερο. Συνεπώς, η οικονομία στα ζυμαρικά θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε και χρήματα.

Χρησιμοποιείτε καπάκι

Δεν δίνουμε συνήθως σημασία σε αυτό, όμως όταν μαγειρεύουμε χωρίς καπάκι χάνεται μέρος της θερμότητας και έτσι το φαγητό θέλει περισσότερο χρόνο για ετοιμασθεί. Χρησιμοποιείτε καπάκι όταν μαγειρεύετε ζυμαρικά και θα δείτε πόσο πιο γρήγορα θα ετοιμάζονται. Με αυτόν τον τρόπο, θα εξοικονομήσετε μακροπρόθεσμα χρόνο και χρήμα.

Άλλος ένας τρόπος για να κάνετε οικονομία στην κουζίνα είναι να προτιμάτε το Fairy για το πλύσιμο των πιάτων. Διαρκεί 2 φορές περισσότερο* γιατί κάθε σταγόνα του διαρκεί πολύ και μακροπρόθεσμα σάς βοηθάει να εξοικονομήσετε χρήματα.


*από το επόμενο σε πωλήσεις προϊόν Βάσει της έρευνας SGS FRESENIUS, μέση τιμή ανά λίτρο / Στοιχεία Nielsen 2017

fairy-clean-care
Fairy Clean and Care απορρυπαντικό πιάτων
(614)

2σε1 ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ

ανακαλύψτε τώρα

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

καταπληκτικό απορυπαντικο...

  • Αναφορά

Απορρυπαντικό πιάτων

Fairy

Fairy

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Μέσα σε 5 μέρες δεν μου είχε μείνει ούτε ένα εκ πτωτικό κουπόνι! Ένιωθα σαν τον Άγιο Βασίλη! Πολύ μεγάλος ενθουσιασμός και προθυμία! Και 40 δείγματα να είχα και 40 κουπόνια θα είχαν φύγει πανεύκολα! Και ο Άγιος Βασίλης φέτος με Swiffer ξεσκονίζει το έλκηθρο του!

"

απο Πρεσβευτή
ριτααα