Μαμά, μπορώ να φάω βλέποντας τηλεόραση;

Μαμά, μπορώ να φάω βλέποντας τηλεόραση;

Το ξέρουμε καλά, η απάντηση πρέπει να είναι όχι! Όσο κι αν κανείς δεν θέλει να χαλάει τα χατίρια των παιδιών, η αρνητική απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι για το καλό τους!


Πρώτον, με την προσοχή στραμμένη στην τηλεόραση, ένα παιδί πιθανώς να μη φάει ένα πλήρες γεύμα, αλλά απλώς να τσιμπολογήσει απορροφημένο καθώς είναι από το αγαπημένο του κινούμενο σχέδιο.

Δεύτερον, επίσης πιθανό είναι να καταβροχθίσει μεν όλο το περιεχόμενο του πιάτου του μηχανικά και στα γρήγορα, χωρίς να δώσει στον εγκέφαλό του την ευκαιρία να του μεταφέρει το μήνυμα ότι έχει χορτάσει, με αποτέλεσμα να τρώει ποσότητες που δεν του χρειάζονται.

Τρίτον, είναι σίγουρο πως δεν απολαμβάνει το φαγητό του! Αποκλείεται να ασχοληθεί με το άρωμα, την εμφάνιση και τις διαφορετικές γεύσεις που περιέχονται στο πιάτο του, όταν το μόνο που κοιτάζει είναι η μικρή οθόνη.

Τέταρτον, ένα παιδί που τρώει μπροστά στην τηλεόραση είναι ένα παιδί που δεν τρώει στο τραπέζι με τα αδέλφια και τους γονείς του και αυτή είναι μια σημαντική απώλεια για το οικογενειακό τραπέζι που χτίζει την επαφή και την επικοινωνία στο οικογενειακό περιβάλλον.

Τέλος, το παιδί που είναι καρφωμένο στην τηλεόραση γίνεται και απρόσεκτο, οπότε είναι μαθηματικά σίγουρο ότι τα ρούχα του θα γεμίσουν λεκέδες! Αυτό βέβαια εσάς δεν σας απασχολεί, γιατί υπάρχει το Ariel: αποδεδειγμένα εκπληκτικό στους δύσκολους λεκέδες από την 1η κιόλας πλύση. Όποιος λεκές και να βρεθεί από το πιάτο στα ρούχα του, δεν είναι πρόβλημα για τη σειρά ενισχυτικών πλύσης Ariel που σχεδιάστηκε για να ξενοιάσετε από τον πονοκέφαλο των βρώμικων ρούχων.

Για όλους τους παραπάνω λόγους όμως, καλύτερα να πείτε ναι στο Ariel αλλά όχι στο «μαμά, να φάω μπροστά στην τηλεόραση;».

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Επιλεγμένα Δείγματα
Αποεπιλέξτε το δείγμα
Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Απορρυπαντικό ρούχων

Ariel Pods 3σε1

Ariel

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή