Μαγειρέψτε οικονομικά για όλη την οικογένεια!

Μαγειρέψτε οικονομικά για όλη την οικογένεια!

Πόσα φαγητά ετοιμάζετε καθημερινά; Μήπως όσα και τα μέλη της οικογένειας; Ήρθε η ώρα να αλλάξετε συνήθειες για να μην πηγαίνει τίποτε χαμένο.


Θέλετε να έχετε τους πάντες ευχαριστημένους στην οικογένεια και γι’ αυτό πολλές φορές φτάνετε να μαγειρεύετε πολλά διαφορετικά φαγητά, ώστε να φάει ο καθένας αυτό που προτιμάει! Μήπως υπερβάλλετε; Μάλλον δεν είναι ο σωστός τρόπος για να διαμορφώνετε το μενού της εβδομάδας. Ας δούμε γιατί...

Αρχικά, να σημειώσουμε ότι πρέπει όλοι να τρώμε από όλες τις διατροφικές ομάδες, κι αυτό είναι εφικτό πολύ πιο εύκολα, αν δεν αποκλείουμε κάποια φαγητά με την ευκολία του «δεν μου αρέσει». Αν κάποια μέλη της οικογένειας έχουν άρνηση απέναντι σε συγκεκριμένα φαγητά, γιατί δεν δοκιμάζετε να τα μαγειρέψετε λίγο διαφορετικά; Πειραματιστείτε με δική σας έμπνευση ή ακολουθήστε κάποιες παραλλαγές κλασικών συνταγών που προτείνουν διάφοροι σεφ κατά καιρούς σε τηλεοπτικές εκπομπές, περιοδικά και ιστοσελίδες. Μπορεί η οικογένεια να σας εκπλήξει ευχάριστα και να ανακαλύψει ξανά την κουζίνα σας!

Αυτή η αλλαγή στην καθημερινή σας ρουτίνα, θα επιφέρει πολλά καλά μαζί της. Θα κερδίσετε χρόνο μιας και ο χρόνος παρασκευής που χρειάζεται ένα φαγητό είναι σαφώς λιγότερος από ότι ο χρόνος για δύο, τρία ή περισσότερα φαγητά. Επιπλέον, θα κάνετε σημαντική οικονομία αφού και τα υλικά που θα χρειάζεστε δεν θα είναι  πλέον τόσο διαφορετικά.

Το μόνο που πρέπει να εξασφαλίσετε στην καινούρια σας πραγματικότητα, είναι αρκετή ποσότητα για όλα τα μέλη της οικογένειας. Για να το πετυχαίνετε πάντα φροντίστε να μαγειρεύετε σε μεγάλα μαγειρικά σκεύη. Αν το ταψί σας για παράδειγμα δεν είναι αρκετά μεγάλο, βάλτε δύο ταψιά στο φούρνο, ώστε να έχετε την επιθυμητή ποσότητα κάνοντας τον κόπο της προετοιμασίας μία φορά.

Και η οικονομία θα συνεχιστεί, αφού όλοι δοκιμάσουν τις γαστριμαργικές σας δημιουργίες και περάσετε στο στάδιο του πλυσίματος. Γιατί; Γιατί χρησιμοποιείτε Fairy που συμφέρει καθώς διαρκεί 2 φορές περισσότερο* από το επόμενο σε πωλήσεις προϊόν.

Καλή αρχή στο νέο τρόπο μαγειρικής για την οικογένειά σας!

*από το επόμενο σε πωλήσεις προϊόν
Βάσει της έρευνας SGS FRESENIUS, μέση τιμή ανά λίτρο / Στοιχεία Nielsen 2017

fairy-clean-care
Fairy Clean and Care απορρυπαντικό πιάτων
(614)

2σε1 ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ

ανακαλύψτε τώρα

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Απορρυπαντικό πιάτων

Fairy

Fairy

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Μέσα σε 5 μέρες δεν μου είχε μείνει ούτε ένα εκ πτωτικό κουπόνι! Ένιωθα σαν τον Άγιο Βασίλη! Πολύ μεγάλος ενθουσιασμός και προθυμία! Και 40 δείγματα να είχα και 40 κουπόνια θα είχαν φύγει πανεύκολα! Και ο Άγιος Βασίλης φέτος με Swiffer ξεσκονίζει το έλκηθρο του!

"

απο Πρεσβευτή
ριτααα