Λουλούδια από ύφασμα

Λουλούδια από ύφασμα

Φτιάξτε μόνες σας τα πιο όμορφα υφασμάτινα λουλούδια!


Τριαντάφυλλο από ύφασμα

Θα χρειαστείτε:

  • ύφασμα
  • βελόνα και κλωστή
  • ψαλίδι ραπτικής
  • πιστόλι θερμοκόλλησης
  • μολύβι και χάρακα

ΣΗΜΕΙΩΣΗΜπορείτε να βρείτε την ταινία συγκόλλησης υφάσματος (που λειτουργεί με τη θερμότητα) και τα φύλλα με επικάλυψη Teflon σε ενημερωμένα καταστήματα με υφάσματα. Τα προϊόντα αυτά είναι ειδικά σχεδιασμένα για την παπλωματοποιία.

Εκτέλεση:

Βήμα 1 – Για κάθε τριαντάφυλλο θα χρειαστείτε ένα μακρόστενο κομμάτι ύφασμα. Μετρήστε 5 εκατοστά κατά μήκος της ραμμένης άκρης του υφάσματος και κόψτε περίπου 3 εκατοστά προς το εσωτερικό του.

Βήμα 2 – Σκίστε το ύφασμα κατά μήκος ξεκινώντας από το σημείο όπου κόψατε ώστε να δημιουργηθεί μία λωρίδα πλάτους 5 εκατοστών.

Βήμα 3 – Ράψτε κάνοντας φαρδιές βελονιές την κομμένη πλευρά του υφάσματος, σε απόσταση περίπου 1 εκατοστού από την άκρη του. Σουρώνετε το ύφασμα καθώς προχωράτε. Όταν φτάσετε στο τέλος, μην κόψετε την κλωστή· κάντε έναν κόμπο ή καρφιτσώστε την σε σταθερό σημείο.

Βήμα 4 – Βάλτε σε λειτουργία το πιστόλι θερμοκόλλησης. Απλώστε λίγη κόλλα στην άλλη άκρη του υφάσματος, ακριβώς πάνω από τη ραφή, και διπλώστε το ύφασμα στα δύο.

Βήμα 5 – Στη συνέχεια, αρχίστε να τυλίγετε το ύφασμα, με τη διπλωμένη πλευρά να είναι στραμμένη προς τα πάνω και τις άκρες με τα ξέφτια προς τα κάτω, απλώνοντας κόλλα καθώς προχωράτε. Συνεχίστε διπλώνοντας το ύφασμα στα δύο, τυλίγοντας και κολλώντας. Προσέχετε να μην καείτε στα δάχτυλα.

Βήμα 6 – Τυλίξτε το ύφασμα αφήνοντας 5 εκατοστά περιθώριο στο τέλος. Τραβήξτε την κλωστή για να δημιουργηθεί η βάση του τριαντάφυλλου. Βάλτε κόλλα στη βάση και κολλήστε επάνω της το άκρο που δεν τυλίξατε.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Βήμα 7 – Κόψτε το περίσσιο ύφασμα. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τριαντάφυλλο για διακόσμηση.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Για πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε πολύχρωμα υφάσματα.

Τσάντα

Μπορείτε να διακοσμήσετε την απλή σας τσάντα με τα χειροποίητα τριαντάφυλλα για μια ειδική περίσταση. Ράψτε τα με το χέρι πάνω στην τσάντα ή κολλήστε τα με πιστόλι θερμοκόλλησης ή ισχυρή κόλλα στιγμής.

Παπούτσια

Μετατρέψτε τις μπαλαρίνες σας σε ένα μοναδικό αξεσουάρ ανανεώνοντάς τις με τα υφασμάτινα λουλούδια. Επιλέξτε ύφασμα που ταιριάζει χρωματικά με τα παπούτσια ή ύφασμα με λουλουδάτο print. Κολλήστε τα τριαντάφυλλα στα παπούτσια με πιστόλι θερμοκόλλησης.

Μαξιλάρι

Φτιάξτε τριαντάφυλλα σε διάφορα χρώματα και ράψτε τα με το χέρι πάνω σε ένα μαξιλάρι.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Μέσα σε 5 μέρες δεν μου είχε μείνει ούτε ένα εκ πτωτικό κουπόνι! Ένιωθα σαν τον Άγιο Βασίλη! Πολύ μεγάλος ενθουσιασμός και προθυμία! Και 40 δείγματα να είχα και 40 κουπόνια θα είχαν φύγει πανεύκολα! Και ο Άγιος Βασίλης φέτος με Swiffer ξεσκονίζει το έλκηθρο του!

"

απο Πρεσβευτή
ριτααα