Κερδίστε χρόνο

Κερδίστε χρόνο

Καιρός για ξεκούραση. Ο χρόνος που προσπαθείτε να βρείτε για να αφιερώσετε σε σας και τους αγαπημένους σας, είναι κρυμμένος... γύρω σας!


Αν νιώθετε ότι αφιερώνετε πολύ χρόνο στην τακτοποίηση και το καθάρισμα του σπιτιού, ίσως πρέπει να σταματήσετε. Και να το ξανασκεφτείτε. Γιατί να περνάτε το απόγευμα ισιώνοντας ριχτάρια και ξεσκονίζοντας μικροαντικείμενα, αντί να παίζετε στην αμμουδιά με το αστεράκι σας ή να χαλαρώνετε με ένα βιβλίο στον καναπέ;

Πάρτε χαρτί και μολύβι και σχεδιάστε το χώρο σας από την αρχή. Μετακινήστε έπιπλα, οργανώστε τα συρτάρια και τους αποθηκευτικούς χώρους, κρύψτε ή χαρίστε όσα αντικείμενα δε χρησιμοποιείτε ή έχετε βαρεθεί να βλέπετε – καθαρίστε την εικόνα γύρω σας, κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη, βρείτε τρόπους να ελαχιστοποιήσετε το χρόνο που αφιερώνετε σε δραστηριότητες που σας κουράζουν και κερδίστε ώρες χαράς και ξεκούρασης.

panakia-swiffer
Swiffer Πανάκια
(758)

«Παγιδεύουν» τη σκόνη!

ανακαλύψτε τώρα

Σκεφτείτε, για παράδειγμα, πόσο χρόνο και ενέργεια κερδίζετε αν αντικαταστήσετε το ξενοσκόπανο, με το βελτιωμένο μαγικό φτερό Swiffer. Οι ίνες του μαγνητίζουν 3x περισσότερη σκόνη και, χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό του, καθαρίζει και τα πιο δύσκολα σημεία. 3x περισσότερη σκόνη, βρωμιά και τρίχες παγιδεύουν και τα νέα παχύτερα πανάκια καθαρισμού για τη σκούπα Swiffer.

Μπορείτε να σκεφτείτε πιο εύκολο τρόπο για να πολλαπλασιάσετε x3 τον ελεύθερο χρόνο σας;

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω