Καθαρό σπίτι για μία ημέρα μόνο;

Καθαρό σπίτι για μία ημέρα μόνο;

Έχετε βαρεθεί να κάνετε τόσο κόπο για να καθαρίσετε το σπίτι και όλα να είναι στην πρότερη κατάσταση μέσα σε ένα 24ωρο! Αλλάξτε το.


Η εμπειρία σάς έχει δείξει ότι το να έχετε ένα καθαρό και τακτοποιημένο σπίτι πάνω από μία ημέρα, είναι κάτι «άπιαστο». Όσο κοντά κι αν βρίσκεστε στο να το καταφέρετε, κάτι προκύπτει και όλα πάνε πίσω. Όμως, ποτέ δεν είναι αργά να αλλάξετε τον τρόπο που καθαρίζετε για να είναι το σπίτι καθαρό παραπάνω από μία ημέρα!

 

panakia-swiffer
Swiffer Πανάκια
(758)

«Παγιδεύουν» τη σκόνη!

ανακαλύψτε τώρα
  • Κρατήστε τον κυρίως χώρο του σπιτιού - το σαλόνι ή καθιστικό όπου συγκεντρώνεται η οικογένεια καθημερινά-  τακτοποιημένο: Προμηθευτείτε διακοσμητικά κουτιά αποθήκευσης για να τακτοποιείτε μέσα σε αυτά περιοδικά, τηλεχειριστήρια και άλλα αντικείμενα που «περιφέρονται» στο σαλόνι και δίνουν την αίσθηση της ακαταστασίας. Σιγά-σιγά θα εκπαιδευτούν όλα τα μέλη της οικογένειας ώστε να τα αναζητούν σε αυτά τα σημεία και θα τα αφήνουν αυτόματα εκεί. Δώστε λίγο χρόνο και θα εκπλαγείτε με το πόσο μεγάλη είναι η δύναμη της συνήθειας!
  • Χρησιμοποιήστε «εργαλεία» ξεσκονίσματος που είναι και αποτελεσματικά και πανεύκολα στη χρήση, όπως το μαγικό φτερό Swiffer Duster. Το Swiffer δημιουργεί μια ηλεκτροστατική φόρτιση που έλκει τη σκόνη και τα αλλεργιογόνα, κι έτσι σκόνη, βρωμιά, τρίχες και κοινά αλλεργιογόνα, μαγνητίζονται αντί να τα ανακινούνται, όπως συμβαίνει συνήθως.
  • Στην κουζίνα ακολουθήστε τον κανόνα που θέλει τον νεροχύτη άδειο. Βάζετε τα πιάτα και τα ποτήρια πάντα μέσα στο πλυντήριο πιάτων, καθώς ο γεμάτος νεροχύτης κάνει όλη την κουζίνα να φαίνεται ακατάστατη. Φυσικά, αδειάζετε το πλυντήριο πιάτων μόλις τελειώνει, τακτοποιώντας τα σκεύη, κάνοντας χώρο για τα επόμενα.
  • Στο μπάνιο καθημερινά θα κάνετε ένα πέρασμα για λόγους υγιεινής, αλλά αν παραμένουν οι πετσέτες και τα διάφορα μπουκάλια (σαμπουάν, αφρόλουτρα, κρέμες κ.α.) σε συγκεκριμένες θέσεις που θα έχετε προκαθορίσει θα έχετε πάντα την αίσθηση της τάξης.
  • Στα υπνοδωμάτια διπλώστε τα ρούχα που βγάζετε άμεσα και βάλτε τα πίσω στη θέση τους, ώστε να μην δημιουργείται μία στοίβα ρούχων κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, που προκαλεί την αίσθηση της ακαταστασίας και ταυτόχρονα τσαλακώνει τα ρούχα και τα κάνει να χάνουν την φόρμα τους. Ζητήστε και από τους υπόλοιπους της οικογένειας να το κάνουν για τα δικά τους αντίστοιχα.

Ακολουθήστε αυτούς τους απλούς κανόνες και δείτε το σπίτι σας πιο τακτοποιημένο από ποτέ!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα