Καθαρό και τακτοποιημένο σπίτι σε χρόνο μηδέν

Καθαρό και τακτοποιημένο σπίτι σε χρόνο μηδέν!

Ένα καλό συγύρισμα δεν απαιτεί πάντοτε κόπο: κάντε το σπίτι σας να δείχνει τακτοποιημένο μέσα σε ελάχιστο χρόνο!


Ανακαλύψτε μερικές ιδέες για γρήγορο συγύρισμα του σπιτιού που θα ανανεώσει τόσο εσάς όσο και το σπίτι σας.

Καθαρίστε το σπίτι σας γρήγορα σε 5 βήματα

1 - Βάλτε πλυντήριο: Το πλυντήριο μπορεί να φαντάζει αγγαρεία, ωστόσο χρειάζονται μόνο πέντε λεπτά για να το βάλετε μπροστά – τι καλύτερο για να ξεκινήσετε τις δουλειές του σπιτιού με κάτι εύκολο;  Μόλις τελειώσει το πλυντήριο, απλώστε τα ρούχα με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι όσο το δυνατό λιγότερο τσαλακωμένα (αυτό ίσως σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο στο σίδερο!).

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

2 - Σκουπίστε: Περάστε με την ηλεκτρική σκούπα το καθιστικό και βγάλτε τα μαξιλάρια από τον καναπέ για να τινάξετε σκόνη και ψίχουλα. Αυτό θα κάνει άμεσα το σαλόνι σας να δείχνει επιμελώς καθαρισμένο τη στιγμή που έχετε αφιερώσει μόλις λίγα λεπτά! Αν σας κουράζει η ιδέα να συνδέετε κάθε φορά την ηλεκτρική, γιατί δεν παίρνετε ένα επαναφορτιζόμενο σκουπάκι; Έτσι, όταν δεν έχετε τον χρόνο να βάζετε σκούπα, θα μπορείτε να ξεμπερδέψετε με το καθάρισμα μέσα σε πέντε λεπτά.

3 - Τακτοποιήστε τις πετσέτες: Στα περισσότερα σπίτια όπου ζουν οικογένειες, το μπάνιο γεμίζει αμέσως με ξεχασμένες πετσέτες που έχουν χρησιμοποιηθεί. Μαζέψτε και βάλτε όλες τις λερωμένες πετσέτες για πλύσιμο. Δεν θα σας πάρει πολύ χρόνο να βγάλετε μια καθαρή πετσέτα για τον καθένα, ενώ το μπάνιο θα δείξει αμέσως πιο τακτοποιημένο.

4 - Κρεμάστε τα παλτό: Είναι κρίμα να νιώθετε την ακαταστασία να σας καταπίνει με το που περνάτε το κατώφλι του σπιτιού σας. Τα παιδιά έχουν την τάση να παρατάνε τα μπουφάν και τα παλτό τους από εδώ και από εκεί, ενώ όλοι μας έχουμε τη συνήθεια να υπερφορτώνουμε με παλτό την κρεμάστρα ή τον καλόγερο του χολ. Χρειάζεστε μόλις δέκα λεπτά για να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα. Βάλτε στην άκρη τις ανοιξιάτικες ζακέτες σας για να κάνετε χώρο για τα χειμωνιάτικα, και το ανάποδο όταν αλλάξει η εποχή. Το χολ θα δείξει αμέσως πιο όμορφο.

5 - Μαζέψτε τα μικροπράγματα: Οι σκάλες τραβούν τα διαφημιστικά φυλλάδια σαν μαγνήτης, το δάπεδο του σαλονιού γεμίζει αμέσως με παιχνίδια, ενώ το τραπέζι της κουζίνας είναι σχεδόν πάντα καλυμμένο με χαρτιά και έγγραφα. Αν τακτοποιήσετε όλα αυτά τα πραγματάκια, οι χώροι σας θα δείξουν αμέσως πιο όμορφοι και πιο ευρύχωροι. Αν δεν έχετε χρόνο να ασχοληθείτε με την ακαταστασία και να επιστρέψετε το κάθε πράγμα στο ράφι ή το ντουλάπι του, μπορείτε να τα αφήνετε όλα σε ένα καλάθι ή σε ένα κουτί για να τα τακτοποιήσετε μια άλλη μέρα.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Ναι καλά όλα αυτά που λέτε για το τακτοποιησουμε το σπίτι μας αλλά όταν είναι πολλά τα άτομα στο σπίτι δεν τακτοποιήτε με τιποτα

  • Αναφορά
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω