Κάντε τον καθαρισμό του μπάνιου μια ευχάριστη δραστηριότητα

Κάντε τον καθαρισμό του μπάνιου μια ευχάριστη δραστηριότητα!

Είναι αλήθεια ότι ο καθαρισμός του μπάνιου δεν ανήκει στις αγαπημένες ασχολίες σας. Δείτε πώς θα κάνετε τη διαδικασία καθαρίσματος του μπάνιου πιο ευχάριστη!


Μήπως δυσανασχετείτε κάθε φορά που έρχεται η ώρα να καθαρίσετε το μπάνιο; Ξέρετε καλά ότι θα νιώθετε ικανοποίηση μόλις ολοκληρώσετε τη δουλειά και δείτε το μπάνιο σας πεντακάθαρο και αστραφτερό, όμως η διαδικασία φαντάζει τόσο ανιαρή και πληκτική… Αφήστε που τα προϊόντα κατά των αλάτων κάνουν το μπάνιο να μυρίζει δυσάρεστα!

Ας είμαστε ειλικρινείς: ασφαλώς η ευχαρίστηση που δίνει μια έξοδος για ποτό με φίλους είναι ασύγκριτα μεγαλύτερη από την ικανοποίηση που παίρνετε όταν καθαρίζετε τα πλακάκια του μπάνιου, ωστόσο πάντοτε υπάρχουν τρόποι για να μετατρέψετε αυτή τη διαδικασία σε μια πιο ευχάριστη δραστηριότητα: ακολουθήστε μερικές απλές και εύκολες συμβουλές για να το πετύχετε!

 

  • Μουσική: Τι θα λέγατε αν αντιμετωπίζατε τα πλακάκια του μπάνιου και τον καθαρισμό τους ως μέσο για να ξεφύγετε από τη φασαρία του σπιτιού σας; Ακούγεται λίγο παράλογο, αλλά… με το κατάλληλο είδος μουσικής και το σωστό άρωμα, μπορείτε να μεταμορφώσετε τον καθαρισμό του μπάνιου σε μια αποκλειστικά δική σας εμπειρία, μια ευκαιρία να απέχετε για λίγο από την καθημερινότητα και να κερδίσετε χρόνο για να επανεξετάσετε όλα τα ζητήματα που δεν προλαβαίνετε καν να σκεφτείτε. Φτιάξτε λοιπόν μια λίστα με τα αγαπημένα σας τραγούδια και απολαύστε τις δικές σας στιγμές!

 

viakal1
Viakal Καθαριστικό Αλάτων
(2902)

Προστατεύει ενάντια στα άλατα για 3x περισσότερο διάστημα*

ανακαλύψτε τώρα
  • Άρωμα: Έχετε ολοκληρώσει τον καθαρισμό του μπάνιου, όλα μοιάζουν όμορφα και πεντακάθαρα, όμως η δυσάρεστη μυρωδιά τα καταστρέφει όλα! Έχετε δοκιμάσει κάθε λογής προϊόντα κατά των αλάτων, όμως πάντα αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα: με το ένα χέρι αφαιρείτε τα άλατα, και με το άλλο κρατάτε τη μύτη σας!

Μην διανοηθείτε να χρησιμοποιήσετε το ακριβό άρωμά σας για να καλύψετε τη μυρωδιά (καλύτερα φορέστε το για να γοητεύσετε τον σύντροφό σας): δοκιμάστε το νέο Viakal Fresh με τη φρεσκάδα του Ambi Pur! Έχει 100% τη δύναμη Viakal, αφήνει ένα άρωμα καθαριότητας και φρεσκάδας στο μπάνιο, και σαφώς βελτιώνει την εμπειρία του καθαρισμού!

 

  • Λάμψη που διαρκεί: Θέλετε να μάθετε και το «κερασάκι στην τούρτα»; Θα είστε σίγουρες ότι ο κόπος σας δεν θα χαθεί στην αποχέτευση την επόμενη φορά που ο σύντροφός σας αποφασίσει να κάνει ντους και να πιτσιλίσει τα πλακάκια που μόλις τρίψατε. Και αυτό χάρη στη μοναδική τεχνολογία προ-λάμψης που έχει ενσωματωθεί στην καθαριστική φόρμουλα του Viakal, η οποία εξασφαλίζει έντονη λάμψη που διαρκεί!

Τώρα που βλέπετε τα πράγματα από άλλη σκοπιά, ίσως ανυπομονείτε να έρθει η ώρα να καθαρίσετε το μπάνιο και να μην θέλετε να το αναβάλλετε με τίποτα!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Καθαριότητα σπιτιού

Viakal

Viakal

€0,70

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα