Κάντε το καθάρισμα του μπάνιου μια ευχάριστη δραστηριότητα!

Κάντε το καθάρισμα του μπάνιου μια ευχάριστη δραστηριότητα!

Είναι αλήθεια ότι το καθάρισμα του μπάνιου δεν ανήκει στις αγαπημένες ασχολίες σας. Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε πιο ευχάριστη αυτή τη διαδικασία!


Μήπως δυσανασχετείτε κάθε φορά που έρχεται η ώρα να καθαρίσετε το μπάνιο; Ξέρετε καλά ότι θα νιώσετε ικανοποίηση μόλις ολοκληρώσετε τη δουλειά και δείτε το μπάνιο σας πεντακάθαρο και αστραφτερό, όμως η διαδικασία φαντάζει τόσο ανιαρή και πληκτική… Αφήστε που τα προϊόντα κατά των αλάτων κάνουν το μπάνιο να μυρίζει δυσάρεστα!

Ας είμαστε ειλικρινείς: ασφαλώς η ευχαρίστηση που δίνει μια έξοδος για ποτό με φίλους είναι ασύγκριτα μεγαλύτερη από την ικανοποίηση που παίρνετε όταν καθαρίζετε τα πλακάκια του μπάνιου, ωστόσο πάντοτε υπάρχουν τρόποι για να μετατρέψετε αυτήν τη διαδικασία σε μια πιο ευχάριστη δραστηριότητα: ακολουθήστε μερικές απλές και εύκολες συμβουλές για να το πετύχετε!

viakal1
Viakal Καθαριστικό Αλάτων
(2897)

Προστατεύει ενάντια στα άλατα για 3x περισσότερο διάστημα*

ανακαλύψτε τώρα
  • Μουσική: Τι θα λέγατε αν αντιμετωπίζατε τα πλακάκια του μπάνιου και τον καθαρισμό τους ως μέσο για να ξεφύγετε από τη φασαρία του σπιτιού σας; Ακούγεται περίεργο, αλλά… με το κατάλληλο είδος μουσικής και το σωστό άρωμα, μπορείτε να μετατρέψετε το καθάρισμα του μπάνιου σε μια ευκαιρία να απομονωθείτε λίγο από την καθημερινότητα και να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και σε όλα όσα δεν προλαβαίνετε να σκεφτείτε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Φτιάξτε λοιπόν μια λίστα με τα αγαπημένα σας τραγούδια και απολαύστε τις δικές σας στιγμές!
  • Άρωμα: Έχετε ολοκληρώσει τον καθαρισμό του μπάνιου, όλα μοιάζουν όμορφα και πεντακάθαρα, όμως η δυσάρεστη μυρωδιά τα καταστρέφει όλα! Έχετε δοκιμάσει κάθε λογής προϊόντα κατά των αλάτων (ακόμα και την παλιά μέθοδο με το ξύδι), όμως πάντα αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα: με το ένα χέρι αφαιρείτε τα άλατα, και με το άλλο κρατάτε τη μύτη σας κλειστή!
    Μην επιχειρήσετε να χρησιμοποιήσετε το ακριβό άρωμά σας για να καλύψετε τη μυρωδιά (καλύτερα να το κρατήσετε για να σαγηνεύσετε τον σύντροφό σας): δοκιμάστε το νέο Viakal με τη φρεσκάδα του Ambi Pur Αφήνει ένα άρωμα καθαριότητας και φρεσκάδας στο μπάνιο και κάνει την εμπειρία του καθαρισμού πολύ καλύτερη!
  • Λάμψη που διαρκεί: Και το σημαντικότερο; Θα ξέρετε ότι ο κόπος σας δεν πήγε χαμένος την επόμενη φορά που ο σύντροφός σας θα απολαμβάνει το ντους του βρέχοντας τα πλακάκια που μόλις τρίψατε. Κι αυτό χάρη στη μοναδική τεχνολογία προ-λάμψης του Viakal που εξασφαλίζει έντονη λάμψη που διαρκεί!

Τώρα που βλέπετε τα πράγματα από άλλη σκοπιά, ίσως να ανυπομονείτε να έρθει η ώρα να καθαρίσετε το μπάνιο και να μην θέλετε να το αναβάλετε με τίποτα!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Καθαριότητα σπιτιού

Viakal

Viakal

€0,70

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα