Η τέχνη του «μουλιάσματος»

Η τέχνη του «μουλιάσματος»

Όλοι ξέρουμε ότι τα ξεραμένα λίπη δυσκολεύουν το πλύσιμο των πιάτων και ιδίως των σκευών μας. Μάθετε συμβουλές για να μουλιάζετε αποτελεσματικά τα σκεύη σας κάνοντας ταυτόχρονα οικονομία.


Αν πρέπει να μουλιάσετε πιάτα γεμίστε μία λεκάνη ή το νεροχύτη (ανάλογα με την ποσότητα των πιατικών που έχετε)  με ζεστό νερό και ρίξτε μέσα ξίδι και αλάτι και αφήστε τα μέσα για λίγο.  Αν το ζητούμενο είναι το μούλιασμα ανοξείδωτων σκευών, τότε βάλτε μέσα τους νερό και ξίδι σε αναλογία 2:1/2, συμπληρώστε λίγο απορρυπαντικό πιάτων και βάλτε το να βράσει για 10 λεπτά σε σιγανή φωτιά. Τέλος, αν θέλετε να αφήσετε όλο το βράδι να μουλιάζουν τα ταψιά ή οι κατσαρόλες σας βάλτε τους νερό και συμπληρώστε λίγες κουταλιές αλάτι.

Μετά το μούλιασμα, πλύνετε τα πιάτα και τα κατσαρολικά σας με το Fairy που… συμφέρει!Διαρκεί 2 φορές περισσότερο* γιατί κάθε σταγόνα διαρκεί πραγματικά πολύ!

*από το επόμενο σε πωλήσεις προϊόν
Βάσει της έρευνας SGS FRESENIUS, μέση τιμή ανά λίτρο / Στοιχεία Nielsen 2017

fairy-clean-care
Fairy Clean and Care απορρυπαντικό πιάτων
(614)

2σε1 ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ

ανακαλύψτε τώρα

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Απορρυπαντικό πιάτων

Fairy

Fairy

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Μέσα σε 5 μέρες δεν μου είχε μείνει ούτε ένα εκ πτωτικό κουπόνι! Ένιωθα σαν τον Άγιο Βασίλη! Πολύ μεγάλος ενθουσιασμός και προθυμία! Και 40 δείγματα να είχα και 40 κουπόνια θα είχαν φύγει πανεύκολα! Και ο Άγιος Βασίλης φέτος με Swiffer ξεσκονίζει το έλκηθρο του!

"

απο Πρεσβευτή
ριτααα