Η μάχη με τη σκόνη έχει έναν νικητή. Εσάς!

Η μάχη με τη σκόνη έχει έναν νικητή. Εσάς!

Πώς γίνεται λίγες ώρες αφού ξεσκονίσετε να βλέπετε τη σκόνη να επιστρέφει «δριμύτερη» σε διάφορα σημεία του σπιτιού σας; Ακολουθείστε τις συμβουλές μας και απαλλαγείτε από τη σκόνη και τις αλλεργίες που μπορεί να προκαλέσει!


Όσο κι αν προσπαθείτε, η μάχη με τη σκόνη παραμένει δύσκολη. Για να βγείτε «νικήτρια» καλύτερα να αφήσετε τις παραδοσιακές μεθόδους ξεσκονίσματος (βαμβακερό πανί ή φτερό ξεσκονίσματος) που είτε απλά γυρίζουν τη σκόνη στον αέρα, είτε δεν μπορούν να εισχωρήσουν σε μικρά σημεία όπου κρύβονται η σκόνη και η βρωμιά. Για να μην μετακινείτε απλά τη σκόνη, αλλά να την απομακρύνετε αποτελεσματικά, υιοθετήστε το σύστημα Swiffer.

πανάκια Swiffer μιας χρήσης, όπως και το μαγικό φτερό Swiffer Duster, μαγνητίζουν σκόνη, βρωμιά, τρίχες και κοινά αλλεργιογόνα, αντί να τα ανακινούν. Όταν σκουπίζετε ή ξεσκονίζετε με το Swiffer, αυτό δημιουργεί μια ηλεκτροστατική φόρτιση που έλκει τη σκόνη και τα αλλεργιογόνα. Όταν τελειώσετε με το καθάρισμα, απλά πετάξτε το και όλη η σκόνη και τα αλλεργιογόνα θα φύγουν μαζί του.

Μαζί με τη χρήση των Swiffer ακολουθήστε και τις παρακάτω συμβουλές για ακόμα πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση της σκόνης:

panakia-swiffer
Swiffer Πανάκια
(758)

«Παγιδεύουν» τη σκόνη!

ανακαλύψτε τώρα
 1. Αποφεύγετε την ακαταστασία.
 2. Καθαρίζετε καθημερινά όλους τους λεκέδες του φαγητού σε ντουλάπια, τραπέζια και πατώματα.
 3. Χρησιμοποιείτε ηλεκτρική σκούπα με φίλτρο υψηλής απόδοσης σε απορρόφηση σωματιδίων (HEPA), το οποίο περιορίζει την ποσότητα των αλλεργιογόνων που διασκορπίζονται στον αέρα την ώρα που σκουπίζετε.
 4. Περιορίστε τις εστίες ανάπτυξης υγρασίας στο σπίτι. Αποφεύγετε να στεγνώνετε τα ρούχα στα καλοριφέρ / θερμαντικά σώματα.
 5. Αερίζετε το σπίτι σας καλά ανοίγοντας παράθυρα, ιδιαίτερα στο υπνοδωμάτιο το βράδυ.
 6. Κρατήστε τα κατοικίδιά σας σε συγκεκριμένες περιοχές του σπιτιού και αποφεύγετε να τα αφήνετε να μπαίνουν στα υπνοδωμάτια.

Τώρα, είστε σίγουρες ότι η σκόνη θα αργήσει να επιστρέψει και εσείς θα απολαμβάνετε ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον για πολύ μεγαλύτερο διάστημα.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Μειωστε την τιμη.ο κοσμος τα παιρνει μονο σε προσφορα η τα παραεισαγωγης που φερνουν.κ στειλτε κουπονια.η εκτυπωδη ειναι βλακωδης.δεν μπορουν ολοι.

 • Αναφορά

Πραγματικά αποτελεσματικό και πολύ πρακτικό!Μέσα σε λίγα λεπτά καθαρίζεις όλο το σπίτι και εκεί που δε τα βλέπεις. Αν ήταν και λίγο πιο οικονομικό...

 • Αναφορά

Μπορώ να πώ ότι σαν το swiffer δεν είναι κανένα άλλο.Για να λέμε την αλήθεια επειδή είναι λίγο ακριβό δοκίμασα κ κάποια άλλα που έμοιαζαν,αλλά τελικά δεν είχαν καμιά σχέση με swiffer.

 • Αναφορά

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ.

 • Αναφορά

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ

 • Αναφορά

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα