Η επιστήμη του πλυσίματος στο πλυντήριο πιάτων

Η επιστήμη του πλυσίματος στο πλυντήριο πιάτων

Ξέρετε πώς είναι η κουζίνα μετά από το κυριακάτικο τραπέζι: βουνό τα πιάτα, οι κατσαρόλες, τα τηγάνια, οι πιατέλες και, σαν να μην έφταναν αυτά, ένα ταψί γεμάτο λίπη. Το πλύσιμο όμως όλων αυτών δεν είναι πια αγγαρεία.


Χάρη στην αποτελεσματική σύνθεση και στην αξεπέραστη καθαριστική δύναμη του νέου Fairy Platinum, τα πιάτα με σκληρά λίπη καθαρίζουν με την πρώτη και εσείς εξοικονομείτε χρόνο και ξενοιάζετε!

Η τελευταία λέξη της επιστήμης στο πλυντήριο πιάτων σας

Κάθε φορά που οι ειδικοί του Fairy σχεδιάζουν μια νέα σύνθεση, ένα πράγμα έχουν στο μυαλό τους: την αξεπέραστη καθαριότητα με την πρώτη. Το Fairy Platinum χαρίζει αξεπέραστη καθαριότητα ακόμη και στα πιάτα με υπολείμματα τροφών που είναι δύσκολα στο καθάρισμα. Περιέχει νέα ένζυμα που εντοπίζουν και διαλύουν τα λίπη και τη βρωμιά, χαρίζοντας έξτρα ενίσχυση της πλύσης και αξεπέραστη καθαριότητα στους δύσκολους λεκέδες με την πρώτη.

Τι περιέχει λοιπόν;

Η σύνθεσή του με τριπλή δράση αποτελεσματικών υγρών απορρυπαντικών ενισχύει την πλύση στο πλυντήριο πιάτων. Είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να ενσωματώνεται γρηγορότερα στην πλύση και να απομακρύνει αποτελεσματικά τα λίπη, αφού περιέχει επιφανειοδραστικές ουσίες που διαλύουν τα λίπη και ενεργούν αμέσως μόλις διαλυθούν σε ζεστό νερό. Οι ουσίες αυτές διαλύουν τους επίμονους λεκέδες και τους απομακρύνουν από τα πιάτα και τα μαγειρικά σκεύη, χαρίζοντας αξεπέραστη καθαριότητα με την πρώτη.

●Η πρωτεάση είναι το καταλληλότερο ένζυμο για την απομάκρυνση των λεκέδων από τροφές με βάση τις πρωτεΐνες, όπως τα αυγά και το γάλα

fairy-clean-care
Fairy Clean and Care απορρυπαντικό πιάτων
(614)

2σε1 ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ

ανακαλύψτε τώρα

● Για λεκέδες από τροφές όπως σάλτσα ντομάτας και βινεγκρέτ, η τεχνολογία «power bleach» είναι η πιο αποτελεσματική 

● Τα αποσκληρυντικά νερού συμβάλλουν στη διατήρηση της κατάλληλης σύστασης του νερού ώστε να μην δημιουργείται θαμπάδα στα ποτήρια 

Ο συνδυασμός όλων αυτών αποτελεί μια σούπερ αποτελεσματική σύνθεση που χαρίζει αστραφτερή καθαριότητα στα πιάτα, στα μαχαιροπίρουνα και στο πλυντήριο πιάτων σας με την πρώτη!

Για όλους εσάς που πλένετε πιάτα...

Να σηκώσουν χέρι όσοι από εσάς μουλιάζουν ταψιά και πιάτα για να απομακρύνουν τα κολλημένα λίπη!  Όλοι το κάνουμε, αλλά πόσο συχνά χρειάστηκε να ξαναμουλιάσετε τα σκεύη με επίμονους λεκέδες ή να καταφύγετε στο τρίψιμο; Με το υγρό πιάτων Fairy Platinum, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ένα 10λεπτο μούλιασμα και ένα ξέβγαλμα. Τα δραστικά ένζυμα χωρίζουν τα λίπη σε μικρά τμήματα, απομακρύνοντας πανεύκολα τη βρωμιά και τους επίμονους λεκέδες.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Απορρυπαντικό πιάτων

Fairy

Fairy

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω