Η επανάληψη είναι η μητέρα της μαθήσεως

Η επανάληψη είναι η μητέρα της μαθήσεως

Όλοι ξέρουμε ότι κάποιες δουλειές στην κουζίνα είναι πιο απαιτητικές από άλλες και ίσως δεν τα καταφέρνετε πάντα με την πρώτη. Όπως λέει το ρητό όμως, «επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως».


Συχνά ξοδεύουμε ατέλειωτες ώρες για να τελειοποιήσουμε μια τεχνική, όπως για παράδειγμα το μαγείρεμα ενός συγκεκριμένου πιάτου για μια ιδιαίτερη περίσταση, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι θα το πετύχουμε όταν έρθει εκείνη η μεγάλη μέρα. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα κάνουμε πολλές αποτυχημένες προσπάθειες και θα βάλουμε όλη μας την τέχνη για να βρούμε τον σωστό τρόπο μαγειρέματος ενός αγαπημένου πιάτου για την οικογένεια. Ακόμη και τα παιδιά πρέπει να εξοικειώνονται με το να κάνουν λάθη και να ξεκινούν από την αρχή όταν μαθαίνουν τη μυστική συνταγή της μαμάς και θέλουν να την πετύχουν όπως ακριβώς η μαμά.

Το καλό είναι λοιπόν ότι με το Fairy Platinum τα πιάτα σας έχουν ασύγκριτη καθαριότητα με την πρώτη, ακόμη και όταν έχετε να αντιμετωπίσετε σκληρά λίπη και δύσκολους λεκέδες. Αυτό σημαίνει ότι τουλάχιστον το πλύσιμο των πιάτων δεν θα είναι τόσο δύσκολο όσο το μαγείρεμα!

Παρακάτω θα βρείτε μερικούς έξυπνους τρόπους για να εκμεταλλευτείτε τη δύναμη του Fairy Platinum ώστε να μπορείτε άφοβα να επιδίδεστε στις γαστρονομικές σας απόπειρες.

Πλυντήριο πιάτων

fairy-clean-care
Fairy Clean and Care απορρυπαντικό πιάτων
(614)

2σε1 ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ

ανακαλύψτε τώρα

Στο πλυντήριο πιάτων δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε ξανά και ξανά για να πετύχετε καθαριότητα με την πρώτη. Το Fairy Platinum αντιμετωπίζει αποτελεσματικά ακόμη και τις πιο δύσκολες προκλήσεις, χαρίζοντας αξεπέραστη καθαριότητα με την πρώτη. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα τροφών από τα πιάτα και να τα τοποθετήσετε σωστά στο πλυντήριο. Το Fairy Platinum καθαρίζει ακόμη και κολλημένα/καμένα λίπη, χωρίς να χρειάζεται να ξεπλύνετε τα πιάτα πριν τα βάλετε στο πλυντήριο. Επίσης, προσφέρει αστραφτερή καθαριότητα στα διάφορα σημεία του πλυντηρίου σας, ακόμη και στο φίλτρο. Δοκιμάστε το και δείτε τη διαφορά!

Επίμονοι λεκέδες στα πιάτα

Τα λαζάνια, το γιουβέτσι και το σουφλέ θεωρούνται μερικές από τις πιο δύσκολες συνταγές, ωστόσο το πιο τρομακτικό είναι το πλύσιμο των σκευών και των πιάτων μετά το μαγείρεμα! Τα ταψιά και οι πιατέλες σερβιρίσματος που είναι γεμάτα λίπη, ακόμη και τα μικρά κεραμικά φορμάκια, δεν είναι εύκολα στο καθάρισμα, αλλά όλα αυτά είναι παιχνιδάκι για το Fairy Platinum. Χρησιμοποιώντας την πανίσχυρη υγρή κάψουλα πλυντηρίου πιάτων Fairy Platinum, τα κολλημένα λίπη και οι λεκέδες εξαφανίζονται και τα πιάτα σας βγαίνουν από το πλυντήριο πεντακάθαρα. Δοκιμάστε την λοιπόν!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Απορρυπαντικό πιάτων

Fairy

Fairy

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω