Γυναικείο δαιμόνιο εν δράσει!

Γυναικείο δαιμόνιο εν δράσει!

Οι γυναίκες διακρινόμαστε για την έξυπνη διαχείριση όλων των καταστάσεων, χάριν του ξεχωριστού χαρακτηριστικού του φύλου μας: να ανακαλύπτουμε ό,τι μας ανεβάζει και ό,τι μας εξυπηρετεί και να το φέρνουμε “στα μέτρα μας”, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες!


Η εποχή που διανύουμε αποτελεί πρόκληση, λίγο ή πολύ, για όλους μας. Έχουν αλλάξει τα δεδομένα στον οικογενειακό προϋπολογισμό και έχουν αναδιαμορφωθεί το «που» και το «πότε» των δαπανών της οικογένειας. Ειδικά εμείς οι γυναίκες, πρέπει να μειώσουμε κατά πολύ το budget της προσωπικής μας φροντίδας. Και εδώ, ακριβώς, έρχεται να ανατρέψει τα πράγματα, το γυναικείο μας δαιμόνιο! Δεν παραιτούμαστε τόσο εύκολα από όσα μας κάνουν να αισθανόμαστε υπέροχες και μας κάνουν να νιώθουμε ηρεμία και ασφάλεια. Υπάρχουν τόσοι τρόποι που απλά έχετε να επιλέξετε αυτούς που σας ταιριάζουν απόλυτα και να τους ακολουθήσετε:

- Αντί να αντικαταστήσετε τα ρούχα σας και να αγοράσετε όλη τη νέα κολεξιόν του αγαπημένου σας καταστήματος – όπως θα κάνατε πιθανόν κάποια χρόνια πριν – μεταποιήστε τα! Μόνη σας ή σε κάποιον ειδικό ή με τη βοήθεια μία φίλης που έχει γνώσεις θα το χαρείτε ιδιαίτερα. 

- Εμπνευστείτε από περιοδικά και sites και βρείτε νέους συνδυασμούς ρούχων στα ήδη υπάρχοντα που θα τα κάνουν να φαίνονται σαν καινούργια. Θα ανακαλύψετε πόσα ρούχα είχατε και δεν τα αξιοποιούσατε!

- Για μία ιδιαίτερη περίσταση δανειστείτε από τις φίλες σας ένα ξεχωριστό κομμάτι της ντουλάπας τους. Άλλωστε, τέτοια ρούχα δεν φοριούνται παρά ελάχιστες φορές και κοστίζουν ακριβά.

- Για μία έξοδο πάρτε αξεσουάρ από μία φίλη, αντί να αγοράσετε καινούργια. Είναι κι ένας καλός τρόπος να δοκιμάσετε ακόμη και κάποιο στυλ που δεν θα τολμούσατε διαφορετικά, χωρίς να σας κοστίσει καθόλου!

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

- Κάντε καλή έρευνα αγοράς για να βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα σε προσφορά και μοιραστείτε την πληροφορία με τις φίλες σας.

- Αναζητήστε προσφορές, εκπτωτικά κουπόνια και εκπτώσεις που σας συμφέρουν, τόσο για αγαθά όσο και για υπηρεσίες. Θα τα βρείτε παντού: σε μαγαζιά, σε περιοδικά, σε sites, σε φυλλάδια, σε sms. Μην τα αφήνετε να πάνε χαμένα!

- Για τις σερβιέτες σας, εμπιστευθείτε τις καλύτερες και τις οικονομικότερες. Οι Always σας προσφέρουν αξεπέραστη προστασία στην καλύτερη τιμή ανά σερβιέτα*.

- Αναζητήστε bazaar για τα πάντα: ρούχα, αξεσουάρ, δώρα –ειδικά για την περίοδο των γιορτών- σε τιμές που λίγα χρόνια πριν δεν θα τις πιστεύατε!

Είναι μία καινούρια πραγματικότητα που αν το καλοσκεφτείτε μας φέρνει πιο κοντά και μας μαθαίνει καινούριους τρόπους συμπεριφοράς που μόνο καλό μας κάνουν και σίγουρα μας ωθούν να αξιοποιούμε στο έπακρο το δυνατό μας γυναικείο ένστικτο. 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Σερβιετάκια

Always Σερβιετάκια

Always

€0,70

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Μέσα σε 5 μέρες δεν μου είχε μείνει ούτε ένα εκ πτωτικό κουπόνι! Ένιωθα σαν τον Άγιο Βασίλη! Πολύ μεγάλος ενθουσιασμός και προθυμία! Και 40 δείγματα να είχα και 40 κουπόνια θα είχαν φύγει πανεύκολα! Και ο Άγιος Βασίλης φέτος με Swiffer ξεσκονίζει το έλκηθρο του!

"

απο Πρεσβευτή
ριτααα